Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Witte asperges op platbrood

(0)
9min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
2 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1 
MEZEAST Flatbread
0.5 
Rode ui
4 
Witte asperges
100  g
ORIGINELE Prosciutto 430 g van ERNST WAGNER
1 
Eieren, roerei, bevroren mengsel
20  g
Bieslook
100  g
Kaas, droog wit, kaas

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
495.4 kcal
Eiwit
26.43 g
koolhydraten
44.18 g
vetten
23.95 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

9 Minuten
Bereid de topping
5 min
Schil en snijd de asperges in stukken en kook ze beetgaar. Snijd de rode ui in halve ringen, de proscuittoham in stukjes en de bieslook fijn. Kook ondertussen het ei en verkruimel deze. Nu zijn de toppings klaar!
Smeer het platbrood
3 min
Smeer het platbrood in met de tomatensaus en beleg het brood met ui, stukjes asperges en proscuittoham. Schenk de MAGGI aspergesaus erover, bestrooi de pizza met jonge kaas en zet hem dan 2,5 tot 3 minuten in de oven op 200 graden.
Serveer
1 min
Voordat je de pizza op tafel zet bestrooi je deze nog met het verkruimelde ei en de bieslook.
Witte asperges op platbrood

Bereid de topping 3

: Witte asperges, Rode ui, Prosciutto, bevroren mengsel

Schil en snijd de asperges in stukken en kook ze beetgaar. Snijd de rode ui in halve ringen, de proscuittoham in stukjes en de bieslook fijn. Kook ondertussen het ei en verkruimel deze. Nu zijn de toppings klaar!

Witte asperges op platbrood

Smeer het platbrood 3

: Kaas, droog wit, kaas, MEZEAST Flatbread, MAGGI Saus voor Asperges

Smeer het platbrood in met de tomatensaus en beleg het brood met ui, stukjes asperges en proscuittoham. Schenk de MAGGI aspergesaus erover, bestrooi de pizza met jonge kaas en zet hem dan 2,5 tot 3 minuten in de oven op 200 graden.

Witte asperges op platbrood

Serveer 3

: Bieslook, Eieren, roerei, bevroren mengsel

Voordat je de pizza op tafel zet bestrooi je deze nog met het verkruimelde ei en de bieslook.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam