Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Visrecept voor kabeljauw uit de oven met hollandaisesaus

(0)
45min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

350  g
Cherrytomaten
500  g
Krieltjes met schil
350  g
Kabeljauwfilet
1  el
Bieslook
100  g
Spinazie
1 
Rode paprika
1  el
Olijfolie
1  el
Balsamicoazijn
2  el
Kappertjes
1  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
314.84 kcal
Eiwit
27.48 g
koolhydraten
29.22 g
vetten
10.47 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

45 Minuten
Rooster de krieltjes in de oven
1 min
Verwarm de oven voor op 200 °C. Was ondertussen de krieltjes, dep ze droog en halveer ze. Verdeel de krieltjes daarna in een ovenschaal. Schep vervolgens de olijfolie erdoor en bestrooi ze met peper. Doe de krieltjes in de oven en rooster ze in ongeveer 25 minuten net gaar. Schep ze tijdens het roosteren af en toe om.
Voeg de tomaatjes en kappertjes toe
1 min
Wanneer de krieltjes geroosterd zijn kan je de cherrytomaatjes en de kappertjes toevoegen. Verdeel ze tussen de krieltjes in de ovenschaal.
Bereid de kabeljauw en plaats het gerecht in de oven
1 min
Bestrooi alleen nog de vismootjes met peper en besprenkel ze licht met olie. Leg de kabeljauw daarna in de ovenschaal bovenop de krieltjes, kappertjes en cherrytomaatjes. Bak de kabeljauw nog circa 15 minuten in de oven tot de vis gaar is.
Maak de verse spinazie-paprikasalade
1 min
In de tussentijd kan je beginnen aan de verse spinazie-paprikasalade. Meng hiervoor de babyspinazie door de gesneden paprika met wat extra vergine olijfolie en balsamicoazijn.
Serveer de kabeljauw met hollandaisesaus
1 min
Je kan het gerecht bijna uitserveren. Verwarm alleen nog even de kant-en-klare MAGGI Hollandaisesaus volgens de makkelijke aanwijzingen op de verpakking. Binnen een paar minuten is de saus klaar. Haal de ovenschaal met de kabeljauw uit de oven en schenk de saus over het gerecht. Garneer het nog even met bieslook en je stukje vis met hollandaisesaus is klaar. Serveer de kabeljauw uit en neem in alle rust de geuren en smaken in je op voordat je bord alweer leeg is. Eet smakelijk!
Visrecept voor kabeljauw uit de oven met hollandaisesaus

Rooster de krieltjes in de oven 5

Verwarm de oven voor op 200 °C. Was ondertussen de krieltjes, dep ze droog en halveer ze. Verdeel de krieltjes daarna in een ovenschaal. Schep vervolgens de olijfolie erdoor en bestrooi ze met peper. Doe de krieltjes in de oven en rooster ze in ongeveer 25 minuten net gaar. Schep ze tijdens het roosteren af en toe om.

Visrecept voor kabeljauw uit de oven met hollandaisesaus

Voeg de tomaatjes en kappertjes toe 5

Wanneer de krieltjes geroosterd zijn kan je de cherrytomaatjes en de kappertjes toevoegen. Verdeel ze tussen de krieltjes in de ovenschaal.

Visrecept voor kabeljauw uit de oven met hollandaisesaus

Bereid de kabeljauw en plaats het gerecht in de oven 5

Bestrooi alleen nog de vismootjes met peper en besprenkel ze licht met olie. Leg de kabeljauw daarna in de ovenschaal bovenop de krieltjes, kappertjes en cherrytomaatjes. Bak de kabeljauw nog circa 15 minuten in de oven tot de vis gaar is.

Visrecept voor kabeljauw uit de oven met hollandaisesaus

Maak de verse spinazie-paprikasalade 5

In de tussentijd kan je beginnen aan de verse spinazie-paprikasalade. Meng hiervoor de babyspinazie door de gesneden paprika met wat extra vergine olijfolie en balsamicoazijn.

Visrecept voor kabeljauw uit de oven met hollandaisesaus

Serveer de kabeljauw met hollandaisesaus 5

Je kan het gerecht bijna uitserveren. Verwarm alleen nog even de kant-en-klare MAGGI Hollandaisesaus volgens de makkelijke aanwijzingen op de verpakking. Binnen een paar minuten is de saus klaar. Haal de ovenschaal met de kabeljauw uit de oven en schenk de saus over het gerecht. Garneer het nog even met bieslook en je stukje vis met hollandaisesaus is klaar. Serveer de kabeljauw uit en neem in alle rust de geuren en smaken in je op voordat je bord alweer leeg is. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam