Vegetarische pasta met linzen, geitenkaas en champignonsaus
30min
Gemakkelijk
250 g
Champignons
250 g
Prei
200 g
Wortelen
200 g
Linzen
160 g
Volkoren Penne
140 g
Geitenkaas
100 ml
Kookroom
1 el
Olijfolie
.
Voedingswaarde
Energie
587.55 kcal
Eiwit
29.07 g
koolhydraten
83.37 g
vetten
19.64 g
Voedingswaarde
Instructie
30 Minuten
Bereid de mix
Maak de mix aan met het water en de kookroom. Roer goed door.
Kook de pasta en bak de groenten
Breng een pan met water aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons en prei kort aan. Voeg de wortel toe en bak ca. 2 minuten mee.
Voeg de kruidenmix toe
Voeg de aangemaakte mix toe en breng het geheel, onder af en toe roeren, aan de kook.
Laat het gerecht zachtjes sudderen
Laat het gerecht ca. 6 minuten, met een deksel schuin op de pan, onder af en toe roeren, zachtjes sudderen op laag vuur. Roer de laatste minuut de linzen erdoor.
Serveer het gerecht
Serveer het gerecht met de pasta. Strooi voor het serveren de geitenkaas erover.
Opmerkingen 0