Vegetarische chili (chili sin carne)
55min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Energie
378.61 kcal
koolhydraten
54.4 g
Eiwit
16.26 g
vetten
10.6 g
Voedingswaarde
Instructie
55 Minuten
Bak de verse groenten
Verwarm olie in een pan en voeg de knoflook, ui, paprika, wortelen en selderij toe. Bak de groenten circa 10 minuten totdat ze zacht zijn.
Breng het gerecht op smaak met de kruidenmix
Zet het vuur laag en voeg 150 ml water, de kookroom en de kruidenmix toe uit het zakje MAGGI Dagschotel Paprika-goulashsaus met champignons en kip. Breng het geheel, al roerend, aan de kook. Laat het groentemengsel vervolgens circa 5 minuten zachtjes doorkoken.
Voeg de bonen en maïs toe
Roer de uitgelekte bonen en maïs door alle ingrediënten in de pan. Kook de bonen en de maïs nog 5 minuten mee, op laag vuur.
Serveer de chili sin carne
Je zelfgemaakte chili sin carne is klaar om gereserveerd te worden. Strooi alleen nog koriander over het gerecht, om de chili helemaal af te maken. Daar mag je trots op zijn! Je kan je vegetarische chili ook perfect met rijst of brood serveren. Dat wordt heerlijk genieten, én dat zonder vlees. Tast toe en geniet van deze lekkere maaltijd!
Opmerkingen 0