Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vegetarische bami

0
60min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
4
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

200  g
Spinazie
1  Zak
MAGGI Lekker Laag in Zout Nasi & bami

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

60 Minuten
Bereid de mie
1 min
Kook de mie-nestje volgens de aanwijzingen op de verpakking zonder zout.
Bak de knoflook en wortel en paprika en voeg tomatenpuree en sojasaus toe
1 min
Verwarm de olie in een koekenpan en bak de knoflook kort op laag vuur. Voeg de wortel en paprika toe en bak 1 minuut mee. Roer de tomatenpuree en sojasaus erdoor.
Voeg de kruidenmix, spinazie en lente ui toe
1 min
Voeg de kruidenmix en 100 ml water toe en laat het geheel 2 minuten rustig pruttelen. Voeg de bami toe en schep alles rustig door. Roer de spinazie en lente-ui door de pan en verwarm kort mee.
4 Serveer het gerecht
0 min
Schep de bami op een bord en serveer met het gekookte ei.
Tip
1 min
Lekker met een schepje sambal
Vegetarische bami

Bereid de mie 5

Kook de mie-nestje volgens de aanwijzingen op de verpakking zonder zout.

Vegetarische bami

Bak de knoflook en wortel en paprika en voeg tomatenpuree en sojasaus toe 5

Verwarm de olie in een koekenpan en bak de knoflook kort op laag vuur. Voeg de wortel en paprika toe en bak 1 minuut mee. Roer de tomatenpuree en sojasaus erdoor.

Vegetarische bami

Voeg de kruidenmix, spinazie en lente ui toe 5

Voeg de kruidenmix en 100 ml water toe en laat het geheel 2 minuten rustig pruttelen. Voeg de bami toe en schep alles rustig door. Roer de spinazie en lente-ui door de pan en verwarm kort mee.

Vegetarische bami

4 Serveer het gerecht 5

Schep de bami op een bord en serveer met het gekookte ei.

Vegetarische bami

Tip 5

Lekker met een schepje sambal

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam