Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vegetarisch gehakt met pompoen, prei en aardappel

0
66min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

450 g
Pompoen
3 
Prei
300 g
Vegetarisch Gehakt
600 g
Aardappelschijfjes
1 
Ei
125 ml
Zure Room
4 el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
681.47 kcal
Eiwit
31.17 g
koolhydraten
71.86 g
vetten
30.86 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

66 Minuten
Kook de aardappelschijfjes
0 min
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de aardappelschijfjes 5 minuten voor en giet ze af.
Bak de groenten en het gehakt
0 min
Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de pompoen en prei op middelhoog vuur circa 10 minuten. Schep het gehakt erdoor en bak dit een minuutje mee.
Bereid de mix
0 min
Bereid de mix volgens de aanwijzingen op het pakje.
Verdeel de ingrediënten over een ovenschaal
1 min
Verdeel de helft van de aardappelschijfjes over de bodem van een met de rest van de olijfolie ingevette ovenschaal. Schep het gehakt-groentemengsel erop en verdeel de rest van de aardappelschijfjes erover. Schenk ten slotte 3/4 van de aangemaakte ovenmix gelijkmatig uit over de ovenschotel. Wacht 2 minuten en schenk daarna het overgebleven deel gelijkmatig over de ovenschotel. Bak de schotel in 45 minuten goudbruin en gaar in de oven. Eet smakelijk!
Vegetarisch gehakt met pompoen, prei en aardappel

Kook de aardappelschijfjes 4

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de aardappelschijfjes 5 minuten voor en giet ze af.

Vegetarisch gehakt met pompoen, prei en aardappel

Bak de groenten en het gehakt 4

Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de pompoen en prei op middelhoog vuur circa 10 minuten. Schep het gehakt erdoor en bak dit een minuutje mee.

Vegetarisch gehakt met pompoen, prei en aardappel

Bereid de mix 4

Bereid de mix volgens de aanwijzingen op het pakje.

Vegetarisch gehakt met pompoen, prei en aardappel

Verdeel de ingrediënten over een ovenschaal 4

Verdeel de helft van de aardappelschijfjes over de bodem van een met de rest van de olijfolie ingevette ovenschaal. Schep het gehakt-groentemengsel erop en verdeel de rest van de aardappelschijfjes erover. Schenk ten slotte 3/4 van de aangemaakte ovenmix gelijkmatig uit over de ovenschotel. Wacht 2 minuten en schenk daarna het overgebleven deel gelijkmatig over de ovenschotel. Bak de schotel in 45 minuten goudbruin en gaar in de oven. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam