Vegetarisch gehakt met pompoen, prei en aardappel
66min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Energie
681.47 kcal
koolhydraten
71.86 g
Eiwit
31.17 g
vetten
30.86 g
Voedingswaarde
Instructie
66 Minuten
Kook de aardappelschijfjes
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de aardappelschijfjes 5 minuten voor en giet ze af.
Bak de groenten en het gehakt
Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de pompoen en prei op middelhoog vuur circa 10 minuten. Schep het gehakt erdoor en bak dit een minuutje mee.
Bereid de mix
Bereid de mix volgens de aanwijzingen op het pakje.
Verdeel de ingrediënten over een ovenschaal
Verdeel de helft van de aardappelschijfjes over de bodem van een met de rest van de olijfolie ingevette ovenschaal. Schep het gehakt-groentemengsel erop en verdeel de rest van de aardappelschijfjes erover. Schenk ten slotte 3/4 van de aangemaakte ovenmix gelijkmatig uit over de ovenschotel. Wacht 2 minuten en schenk daarna het overgebleven deel gelijkmatig over de ovenschotel. Bak de schotel in 45 minuten goudbruin en gaar in de oven. Eet smakelijk!
Opmerkingen 0