Varkenshaas met gebakken aardappelen en groenten
26min
Gemakkelijk
1 Zakje
350 g
Haricots Verts
200 g
Peultjes
300 g
Varkenshaas
600 g
Aardappelschijfjes
30 g
Boter
.
Voedingswaarde
Energie
403.35 kcal
Eiwit
32.51 g
koolhydraten
36.59 g
vetten
13.46 g
Voedingswaarde
Instructie
26 Minuten
Bak de varkenshaas
Kruid de varkenshaas naar smaak. Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak hierin op middelhoog vuur het vlees goudbruin en gaar, 6 minuten per zijde.
Bak de aardappelen
Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak hierin de aardappelen in 12 minuten op middelhoog vuur goudbruin en knapperig.
Kook de groenten
Kook de haricots verts 2 minuten. Voeg de peultjes toe en kook deze nog 3 minuten mee. Giet de groente af en houd warm.
Bereid de saus en serveer het gerecht
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de varkenshaas met de aardappelen, groente en saus.
Opmerkingen 0