Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Varkensfiletlapje met rozemarijn, sperziebonen, doperwten met ham-kaassaus

0
50min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
4 porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

200 g
Sperziebonen
400 g
Doperwten
400 g
Varkensfiletlapje
800 g
Vastkokende aardappel
1 el
Rozemarijn
2 el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

50 Minuten
Bereid de aardappels
0 min
Kook de aardappels in ca. 20 minuten gaar.
Bereid de groenten
0 min
Kook de sperziebonen met de doperwten in een pan met ruim kokend water in ongeveer 10 minuten gaar.
Bak de varkenslapjes
0 min
Bestrooi het varkenslapjes met zout, peper en rozemarijn. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de varkenslapjes in ongeveer 8 minuten net gaar.
Bereid de saus
0 min
Bereid de saus volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Serveer het gerecht
0 min
Serveer de groenten met de saus, de varkenslapjes en de aardappelen. Eet smakelijk.
Varkensfiletlapje met rozemarijn, sperziebonen, doperwten met ham-kaassaus

Bereid de aardappels 5

Kook de aardappels in ca. 20 minuten gaar.

Varkensfiletlapje met rozemarijn, sperziebonen, doperwten met ham-kaassaus

Bereid de groenten 5

Kook de sperziebonen met de doperwten in een pan met ruim kokend water in ongeveer 10 minuten gaar.

Varkensfiletlapje met rozemarijn, sperziebonen, doperwten met ham-kaassaus

Bak de varkenslapjes 5

Bestrooi het varkenslapjes met zout, peper en rozemarijn. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de varkenslapjes in ongeveer 8 minuten net gaar.

Varkensfiletlapje met rozemarijn, sperziebonen, doperwten met ham-kaassaus

Bereid de saus 5

Bereid de saus volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Varkensfiletlapje met rozemarijn, sperziebonen, doperwten met ham-kaassaus

Serveer het gerecht 5

Serveer de groenten met de saus, de varkenslapjes en de aardappelen. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam