Varkensfiletlapje met rozemarijn, sperziebonen, doperwten met ham-kaassaus
50min
Gemakkelijk
Met de veelzijdige Ham-Kaas saus van MAGGI laat je zowel het varkensfiletlapje, de groenten én aardappelen binnen een handomdraai nog lekkerder smaken!
.
Voedingswaarde
Voedingswaarde
Instructie
50 Minuten
Bereid de aardappels
Kook de aardappels in ca. 20 minuten gaar.
Bereid de groenten
Kook de sperziebonen met de doperwten in een pan met ruim kokend water in ongeveer 10 minuten gaar.
Bak de varkenslapjes
Bestrooi het varkenslapjes met zout, peper en rozemarijn. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de varkenslapjes in ongeveer 8 minuten net gaar.
Bereid de saus
Bereid de saus volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Serveer het gerecht
Serveer de groenten met de saus, de varkenslapjes en de aardappelen. Eet smakelijk.
Opmerkingen 0