Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Thaise tomatensoep met linzen en koriander

0
24min
Gemakkelijk
Tomatensoep maar dan net even anders, met linzen en kokosmelk voor een Thaise twist.

Ingrediënten

-
10 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 10 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Pot
MAGGI Basis voor Soep Tomaat helder
175  g
Rode Linzen
1 
Witte ui
1 
Teentje knoflook
2  Stelen
Selderij
1 
Wortel
400  g
Tomaten, in blokjes
200  ml
Kokosmelk
1  Bos
Koriander, grof gehakt
1  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
102.03 kcal
koolhydraten
10.37 g
Eiwit
3.48 g
vetten
5.94 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

24 Minuten
Fruit de ui en knoflook aan
8 min
Fruit de ui met knoflook aan in een pan met de olijfolie.
Voeg de bleekselderij en wortel toe
8 min
Voeg de bleekselderij en wortel toe en bak dit circa 5 minuten mee.
Voeg de Maggi Bassi soep, water, linzen en tomatenblokjes toe.
8 min
Voeg de Maggi Basis voor Soep Tomaat en het water toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en voeg de linzen en tomatenblokjes toe. Schenk ook het tomatenvocht erbij. Laat het geheel circa 15 minuten zachtjes koken.
Serveer de soep met kokosmelk en koriander
0 min
Schenk voor het serveren een scheutje kokosmelk door de soep en strooi er de koriander over.
Thaise tomatensoep met linzen en koriander

Fruit de ui en knoflook aan 4

Fruit de ui met knoflook aan in een pan met de olijfolie.

Thaise tomatensoep met linzen en koriander

Voeg de bleekselderij en wortel toe 4

Voeg de bleekselderij en wortel toe en bak dit circa 5 minuten mee.

Thaise tomatensoep met linzen en koriander

Voeg de Maggi Bassi soep, water, linzen en tomatenblokjes toe. 4

Voeg de Maggi Basis voor Soep Tomaat en het water toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag en voeg de linzen en tomatenblokjes toe. Schenk ook het tomatenvocht erbij. Laat het geheel circa 15 minuten zachtjes koken.

Thaise tomatensoep met linzen en koriander

Serveer de soep met kokosmelk en koriander 4

Schenk voor het serveren een scheutje kokosmelk door de soep en strooi er de koriander over.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam