Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Slavink met gebakken aardappelschijfjes en rode bietensalade

0
26min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Jus Uitjes
150  g
Gemengde Salade
500  g
Bieten, rauw
3 
Slavink
600  g
Aardappelschijfjes
1  el
Mosterd
1  el
Balsamicoazijn
40  g
Boter
3  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
708.94 kcal
koolhydraten
51.42 g
Eiwit
24.53 g
vetten
46.49 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

26 Minuten
Braad de slavinken
0 min
Verhit de helft van de boter in een braadpan. Braad hierin op hoog vuur de slavinken rondom bruin in ongeveer 3 minuten. Doe dan het deksel op de pan en laat de slavinken op laag vuur in 20 minuten gaar worden.
Bereid de jus
0 min
Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de aardappelen
0 min
Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de aardappel in ongeveer 10 minuten goudbruin en knapperig.
Bereid de salade
0 min
Meng de sla met de bietjes. Maak een dressing van de olijfolie, mosterd en azijn. Schep de dressing door de salade.
Serveer het gerecht
0 min
Serveer de slavinken met de jus, aardappel en salade. Eet smakelijk.
Slavink met gebakken aardappelschijfjes en rode bietensalade

Braad de slavinken 5

Verhit de helft van de boter in een braadpan. Braad hierin op hoog vuur de slavinken rondom bruin in ongeveer 3 minuten. Doe dan het deksel op de pan en laat de slavinken op laag vuur in 20 minuten gaar worden.

Slavink met gebakken aardappelschijfjes en rode bietensalade

Bereid de jus 5

Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Slavink met gebakken aardappelschijfjes en rode bietensalade

Bak de aardappelen 5

Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de aardappel in ongeveer 10 minuten goudbruin en knapperig.

Slavink met gebakken aardappelschijfjes en rode bietensalade

Bereid de salade 5

Meng de sla met de bietjes. Maak een dressing van de olijfolie, mosterd en azijn. Schep de dressing door de salade.

Slavink met gebakken aardappelschijfjes en rode bietensalade

Serveer het gerecht 5

Serveer de slavinken met de jus, aardappel en salade. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam