Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Shakshuka met MAGGI Soep in zak

8
35min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
4 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Blokje
MAGGI Bouillon Groente (met herkenbare kruiden en specerijen)
2 
Witte ui
2 
Rode paprika
160  g
Kidneybonen
4 
Ei
1 
Avocado

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

35 Minuten
Snij de groente
1 min
Snipper de ui en snij de paprika in blokjes. Snij eventueel andere groente die je wilt toevoegen aan de Shakshuka.
Maak de saus
1 min
Fruit de ui 2 minuten en voeg daarna de paprika en andere groente toe tot het gaar is. Doe daarna de zak soep en het bouillonblokje erbij. Laat het mengsel sudderen tot het de gewenste dikte heeft -ongeveer 10 minuten.
Voeg de kidneybonen & eieren toe
1 min
Open het blikje kidneybonen en roer de bonen door de saus. Maak vervolgens wat kuiltjes voor de eieren, en open ze direct op de saus. Dek het vervolgens af met een deksel voor 10 minuten totdat ze gaar zijn.
Maak de Shakshuka af
1 min
Garneer eventueel met wat avocado en serveer met brood of rijst.
Shakshuka met MAGGI Soep in zak

Snij de groente 4

Snipper de ui en snij de paprika in blokjes. Snij eventueel andere groente die je wilt toevoegen aan de Shakshuka.

Shakshuka met MAGGI Soep in zak

Maak de saus 4

Fruit de ui 2 minuten en voeg daarna de paprika en andere groente toe tot het gaar is. Doe daarna de zak soep en het bouillonblokje erbij. Laat het mengsel sudderen tot het de gewenste dikte heeft -ongeveer 10 minuten.

Shakshuka met MAGGI Soep in zak

Voeg de kidneybonen & eieren toe 4

Open het blikje kidneybonen en roer de bonen door de saus. Maak vervolgens wat kuiltjes voor de eieren, en open ze direct op de saus. Dek het vervolgens af met een deksel voor 10 minuten totdat ze gaar zijn.

Shakshuka met MAGGI Soep in zak

Maak de Shakshuka af 4

Garneer eventueel met wat avocado en serveer met brood of rijst.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 1

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
B Boogert
Klok

Eindelijk een soup die niet zuur smaakt , kan zo op de restaurant kaart .top

Meer laden