Shakshuka met MAGGI Soep in zak
35min
Gemakkelijk
1140 mg
Tomatensoep met Italiaanse kruiden
2
Witte ui
2
Rode paprika
160 g
Kidneybonen
4
Ei
1
Avocado
.
Voedingswaarde
Voedingswaarde
Instructie
35 Minuten
Snij de groente
Snipper de ui en snij de paprika in blokjes. Snij eventueel andere groente die je wilt toevoegen aan de Shakshuka.
Maak de saus
Fruit de ui 2 minuten en voeg daarna de paprika en andere groente toe tot het gaar is. Doe daarna de zak soep en het bouillonblokje erbij. Laat het mengsel sudderen tot het de gewenste dikte heeft -ongeveer 10 minuten.
Voeg de kidneybonen & eieren toe
Open het blikje kidneybonen en roer de bonen door de saus. Maak vervolgens wat kuiltjes voor de eieren, en open ze direct op de saus. Dek het vervolgens af met een deksel voor 10 minuten totdat ze gaar zijn.
Maak de Shakshuka af
Garneer eventueel met wat avocado en serveer met brood of rijst.
Opmerkingen 0