Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rundervink met broccoli en knolselderijpuree

0
26min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
2 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Aardappelpuree voor Stamppot
300  g
Knolselderij
0.5 
Broccoli
2 
Rundervink
100  ml
Witte wijn
1  el
Ketjap Manis
20  g
Amandelschaafsel
20  g
Boter

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
644.68 kcal
koolhydraten
62.36 g
Eiwit
26.54 g
vetten
28.12 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

26 Minuten
Bak de rundervinken
1 min
Verhit de boter in een braadpan. Braad hierin op hoog vuur de rundervinken rondom bruin in ongeveer 3 minuten. Giet de wijn en de ketjap erbij en roer de aanbaksels los van de bodem. Doe dan het deksel op de pan en laat de rundervinken op laag vuur in 20 minuten gaar worden.
Kook de knolselderij en de broccoli
1 min
Kook de knolselderij 12 minuten in water. Giet af en stamp fijn. Kook de broccoli 8 minuten in water.
Bereid de puree
1 min
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de knolselderij erdoorheen.
Rooster de amandelen
1 min
Rooster de amandelen in een droge koekenpan op middelhoog vuur, 1 minuut. Strooi over de broccoli.
Serveer het gerecht
1 min
Serveer de rundervinken met de puree, broccoli en de jus. Eet smakelijk.
Rundervink met broccoli en knolselderijpuree

Bak de rundervinken 5

Verhit de boter in een braadpan. Braad hierin op hoog vuur de rundervinken rondom bruin in ongeveer 3 minuten. Giet de wijn en de ketjap erbij en roer de aanbaksels los van de bodem. Doe dan het deksel op de pan en laat de rundervinken op laag vuur in 20 minuten gaar worden.

Rundervink met broccoli en knolselderijpuree

Kook de knolselderij en de broccoli 5

Kook de knolselderij 12 minuten in water. Giet af en stamp fijn. Kook de broccoli 8 minuten in water.

Rundervink met broccoli en knolselderijpuree

Bereid de puree 5

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de knolselderij erdoorheen.

Rundervink met broccoli en knolselderijpuree

Rooster de amandelen 5

Rooster de amandelen in een droge koekenpan op middelhoog vuur, 1 minuut. Strooi over de broccoli.

Rundervink met broccoli en knolselderijpuree

Serveer het gerecht 5

Serveer de rundervinken met de puree, broccoli en de jus. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam