Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Rundervink met broccoli en knolselderijpuree

Rundervink met broccoli en knolselderijpuree

(0)
65 min
Gemakkelijk
Trek in een lekkere maar simpele maaltijd? Maak dan deze overheerlijke Rundervink met broccoli, knolselderijpuree en een zelfgemaakte jus. Eet smakelijk!

Ingrediënten

2 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Zakje
MAGGI Aardappelpuree voor Stamppot
300  g
Knolselderij
0.5 
Broccoli
2 
Rundervink
100  ml
Witte wijn
1  el
Ketjap Manis
20  g
Amandelschaafsel
20  g
Boter
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

koolhydraten
62.4 g
Energie
644.7 kcal
vetten
28.1 g
Eiwit
26.5 g
Voedingswaarde

Instructie

65 Minuten
  • Bak de rundervinken

    23 min
    Verhit de boter in een braadpan. Braad hierin op hoog vuur de rundervinken rondom bruin in ongeveer 3 minuten. Giet de wijn en de ketjap erbij en roer de aanbaksels los van de bodem. Doe dan het deksel op de pan en laat de rundervinken op laag vuur in 20 minuten gaar worden.
  • Kook de knolselderij en de broccoli

    20 min
    Kook de knolselderij 12 minuten in water. Giet af en stamp fijn. Kook de broccoli 8 minuten in water.
  • Bereid de puree

    12 min
    Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de knolselderij erdoorheen.
  • Rooster de amandelen

    5 min
    Rooster de amandelen in een droge koekenpan op middelhoog vuur, 1 minuut. Strooi over de broccoli.
  • Serveer het gerecht

    5 min
    Serveer de rundervinken met de puree, broccoli en de jus. Eet smakelijk.
Rundervink met broccoli en knolselderijpuree

Bak de rundervinken 5

Verhit de boter in een braadpan. Braad hierin op hoog vuur de rundervinken rondom bruin in ongeveer 3 minuten. Giet de wijn en de ketjap erbij en roer de aanbaksels los van de bodem. Doe dan het deksel op de pan en laat de rundervinken op laag vuur in 20 minuten gaar worden.

Rundervink met broccoli en knolselderijpuree

Kook de knolselderij en de broccoli 5

Kook de knolselderij 12 minuten in water. Giet af en stamp fijn. Kook de broccoli 8 minuten in water.

Rundervink met broccoli en knolselderijpuree

Bereid de puree 5

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de knolselderij erdoorheen.

Rundervink met broccoli en knolselderijpuree

Rooster de amandelen 5

Rooster de amandelen in een droge koekenpan op middelhoog vuur, 1 minuut. Strooi over de broccoli.

Rundervink met broccoli en knolselderijpuree

Serveer het gerecht 5

Serveer de rundervinken met de puree, broccoli en de jus. Eet smakelijk.

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Afbeeldingen
U hebt 0 van de 6 toegestane media-item-entiteiten toegevoegd.
8 + 3 =
Please fill the captcha field

Ontdek meer

  • Aardappelen
  • Avondeten
  • Bron van eiwitten
  • Doordeweeks
  • Herfst
  • Hoofdgerecht
  • Laag in suiker
  • Lente
  • Nationaal
  • Portie Groenten/Fruit
  • Regenseizoen
  • Snel en makkelijk
  • Stamppot
  • Top gerecht
  • Vlees
  • Weekenden
  • Winter
  • Zomer

Probeer ook

Show more recipes

  • Stamppot met waterkers, zachte geitenkaas en rundervink

    Stamppot met waterkers, zachte geitenkaas en rundervink

    35 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies