Runderlapjes stoof met broccoli en champignons
20min
Gemakkelijk
1 Zakje
400 g
Broccoli
250 g
Kastanjechampignons
250 g
Runderreepjes
1 Kg
Aardappelen
2 el
Olijfolie
.
Voedingswaarde
Energie
369.93 kcal
Eiwit
24 g
koolhydraten
47.57 g
vetten
10.75 g
Voedingswaarde
Instructie
20 Minuten
Bak het vlees
Verhit 1 el olie in en braadpan en bak de runderlapjes aan iedere kant maximaal 1 minuut op hoog vuur.
Voeg de stoofmix toe
Zet het vuur laag, voeg 400 ml water en de inhoud van de kruidenmix toe aan het vlees en roer goed door. Breng het geheel aan de kook. Zet het vuur weer laag en stoof het vlees met de deksel op de pan in ongeveer 2½ uur gaar.
Bak de champignons
Verhit de ander eetlepel olie in een pan en bak de champignons ongeveer 3 minuten en laat ze het laatste half uur meestoven met het vlees.
Kook de aardappelen en de groenten
Kook de aardappelen in 20 minuten gaar. Kook de broccoli in ongeveer 8 minuten in kokend water gaar.
Serveer het gerecht
Serveer de runderlapjes met de groenten en aardappels.
Opmerkingen 0