Rundergehaktbal met broccoli en aardappelpuree
31min
Gemakkelijk
1 Zak
0.5
Witte ui
1
Broccoli
200 g
Rundergehakt
1
Ei
1 tl
Mosterd
1 el
Paneermeel
20 g
Boter
.
Voedingswaarde
Energie
611.83 kcal
Eiwit
29.99 g
koolhydraten
43.02 g
vetten
34.98 g
Voedingswaarde
Instructie
31 Minuten
Bak de gehaktballen
Meng het gehakt met de ui, ei, mosterd en paneermeel. Kruid het gehakt naar smaak. Vorm er 2 ballen van. Verhit de boter in een braadpan en bak hierin op hoog vuur de gehaktballen rondom bruin. Voeg een klein scheutje water toe en laat met het deksel op de pan op laag vuur in 20 minuten gaar braden. Keer ze af en toe.
Kook de broccoli
Kook de broccoli in 8 minuten gaar.
Bereid de puree
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje.
Bereid de saus
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer het gerecht
Serveer de gehaktballen met de broccoli, puree en saus. Eet smakelijk.
Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Opmerkingen 0