Rucolastamppot met zalmfilet
25min
Gemiddeld
100 g
Rucola
1
Lenteui
250 g
Zalmfilet
50 g
Witte wijn
20 g
Boter
.
Voedingswaarde
Energie
461.05 kcal
Eiwit
31.74 g
koolhydraten
44.02 g
vetten
14.25 g
Voedingswaarde
Instructie
25 Minuten
Bereid de zalm
Verhit de boter in een koekenpan. Kruid de zalm naar smaak en bak in de boter op middelhoog vuur 3 minuten per kant. Bak de lente-ui 1 minuut mee. Schenk de wijn erbij en laat nog 2 minuten op laag vuur stoven.
Bereid de puree
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op het pakje en schep de rucola erdoor.
Serveer het gerecht
Serveer de zalm met de stamppot. Eet smakelijk!
Opmerkingen 0