Rosbief met krieltjes en pittige paprikajus
30min
Gemakkelijk
1 Zakje
0.5
Broccoli
0.5
Bloemkool
1
Rode paprika
600 g
Rosbieflapjes
600 g
Krieltjes
1.5 el
Platte peterselie
40 g
Amandelen
20 g
Boter
.
Voedingswaarde
Energie
537.02 kcal
Eiwit
50.34 g
koolhydraten
33.26 g
vetten
23.92 g
Voedingswaarde
Instructie
30 Minuten
Kook de krieltjes
Kook de krieltjes 15 minuten. Giet ze af en houd warm met de deksel op de pan.
Kook de broccoli en de bloemkool
Kook de broccoli en de bloemkool in 10 minuten. Giet ze af en houd warm met de deksel op de pan.
Bak het vlees
Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de rosbieflapjes 2 minuten per kant op middelhoog vuur. Haal het vlees uit de pan.
Bak de paprika en voeg de jus toe
Bak de paprika3 minuten in het bakvet en voeg de peterselie toe. Voeg het juspoeder toe en bereid verder volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer het gerecht
Schenk de jus over het vlees en serveer met de krieltjes en de broccoli. Bestrooi de groenten met amandelen. Eet smakelijk.
Aantal calorieën berekend op basis van 2 juslepels / 50ml jus per persoon
Opmerkingen 0