Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rosbief met krieltjes en pittige paprikajus

(0)
30min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
0.5 
Broccoli
0.5 
Bloemkool
1 
Rode paprika
600  g
Rosbieflapjes
600  g
Krieltjes
1.5  el
Platte peterselie
40  g
Amandelen
20  g
Boter

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
537.02 kcal
Eiwit
50.34 g
koolhydraten
33.26 g
vetten
23.92 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

30 Minuten
Kook de krieltjes
30 min
Kook de krieltjes 15 minuten. Giet ze af en houd warm met de deksel op de pan.
Kook de broccoli en de bloemkool
30 min
Kook de broccoli en de bloemkool in 10 minuten. Giet ze af en houd warm met de deksel op de pan.
Bak het vlees
30 min
Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de rosbieflapjes 2 minuten per kant op middelhoog vuur. Haal het vlees uit de pan.
Bak de paprika en voeg de jus toe
30 min
Bak de paprika3 minuten in het bakvet en voeg de peterselie toe. Voeg het juspoeder toe en bereid verder volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer het gerecht
30 min
Schenk de jus over het vlees en serveer met de krieltjes en de broccoli. Bestrooi de groenten met amandelen. Eet smakelijk.Aantal calorieën berekend op basis van 2 juslepels / 50ml jus per persoon
Rosbief met krieltjes en pittige paprikajus

Kook de krieltjes 5

Kook de krieltjes 15 minuten. Giet ze af en houd warm met de deksel op de pan.

Rosbief met krieltjes en pittige paprikajus

Kook de broccoli en de bloemkool 5

Kook de broccoli en de bloemkool in 10 minuten. Giet ze af en houd warm met de deksel op de pan.

Rosbief met krieltjes en pittige paprikajus

Bak het vlees 5

Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de rosbieflapjes 2 minuten per kant op middelhoog vuur. Haal het vlees uit de pan.

Rosbief met krieltjes en pittige paprikajus

Bak de paprika en voeg de jus toe 5

Bak de paprika3 minuten in het bakvet en voeg de peterselie toe. Voeg het juspoeder toe en bereid verder volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Rosbief met krieltjes en pittige paprikajus

Serveer het gerecht 5

Schenk de jus over het vlees en serveer met de krieltjes en de broccoli. Bestrooi de groenten met amandelen. Eet smakelijk.Aantal calorieën berekend op basis van 2 juslepels / 50ml jus per persoon

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam