Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Kook de krieltjes 15 minuten. Giet ze af en houd warm met de deksel op de pan.
Kook de broccoli en de bloemkool in 10 minuten. Giet ze af en houd warm met de deksel op de pan.
Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de rosbieflapjes 2 minuten per kant op middelhoog vuur. Haal het vlees uit de pan.
Bak de paprika 3 minuten in het bakvet en voeg de peterselie toe. Voeg het juspoeder toe en bereid verder volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schenk de jus over het vlees en serveer met de krieltjes en de broccoli. Bestrooi de groenten met amandelen. Eet smakelijk.