Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Roerbakschotel met sperziebonen en champignonsaus

0
25min
Gemakkelijk
Mie met Oosters gemarineerde biefstuk, sperziebonen en champignonsaus.

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Champignonsaus
1 
Teentje knoflook
1.5 
Rode ui
450  g
Sperziebonen
300  g
Rosbieflapje
225  g
Chinese Eiernoedels
1.5  el
Sojasaus
3  tl
Pindaolie
1  tl
Gember (gemalen)

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
559.5 kcal
koolhydraten
67.38 g
Eiwit
34.73 g
vetten
15.14 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

25 Minuten
Kook de mie
1 min
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereid het vlees en kook de sperziebonen
1 min
Meng het vlees met de knoflook, gemberpoeder en sojasaus en laat het geheel 5 minuten staan. Kook de sperziebonen in ruim water in 10 minuten beetgaar.
Bereid de saus en roerbak het vlees
1 min
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur snel bruin. Zet het vuur laag en bak de uien 3 minuten mee. Roer het vlees en de uien door de saus.
Serveer het gerecht
1 min
Serveer de mie met de saus en de sperziebonen. Eet smakelijk. Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Roerbakschotel met sperziebonen en champignonsaus

Kook de mie 4

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Roerbakschotel met sperziebonen en champignonsaus

Bereid het vlees en kook de sperziebonen 4

Meng het vlees met de knoflook, gemberpoeder en sojasaus en laat het geheel 5 minuten staan. Kook de sperziebonen in ruim water in 10 minuten beetgaar.

Roerbakschotel met sperziebonen en champignonsaus

Bereid de saus en roerbak het vlees 4

Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur snel bruin. Zet het vuur laag en bak de uien 3 minuten mee. Roer het vlees en de uien door de saus.

Roerbakschotel met sperziebonen en champignonsaus

Serveer het gerecht 4

Serveer de mie met de saus en de sperziebonen. Eet smakelijk. Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam