Roerbakschotel met sperziebonen en champignonsaus
25min
Gemakkelijk
1 Zakje
1
Teentje knoflook
1.5
Rode ui
450 g
Sperziebonen
300 g
Rosbieflapje
225 g
Chinese Eiernoedels
1.5 el
Sojasaus
3 tl
Pindaolie
1 tl
Gember (gemalen)
.
Voedingswaarde
Energie
559.5 kcal
Eiwit
34.73 g
koolhydraten
67.38 g
vetten
15.14 g
Voedingswaarde
Instructie
25 Minuten
Kook de mie
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereid het vlees en kook de sperziebonen
Meng het vlees met de knoflook, gemberpoeder en sojasaus en laat het geheel 5 minuten staan. Kook de sperziebonen in ruim water in 10 minuten beetgaar.
Bereid de saus en roerbak het vlees
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur snel bruin. Zet het vuur laag en bak de uien 3 minuten mee. Roer het vlees en de uien door de saus.
Serveer het gerecht
Serveer de mie met de saus en de sperziebonen. Eet smakelijk.
Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Opmerkingen 0