Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng het vlees met de knoflook, gemberpoeder en sojasaus en laat het geheel 5 minuten staan. Kook de sperziebonen in ruim water in 10 minuten beetgaar.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur snel bruin. Zet het vuur laag en bak de uien 3 minuten mee. Roer het vlees en de uien door de saus.
Serveer de mie met de saus en de sperziebonen. Eet smakelijk. Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon