Rigatoni met salami en gegrilde paprika
20min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Energie
667.07 kcal
Eiwit
23.01 g
koolhydraten
87.3 g
vetten
22.56 g
Voedingswaarde
Instructie
20 Minuten
Bereid de pasta
0 min
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereid de saus
15 min
Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook zachtjes 2 minuten aan. Voeg de tomaat en paprika toe en bak zachtjes 3 minuten mee. Roer er de salami door. Blus af met de rode wijn en voeg 100 ml water toe. Verkruimel het bouillonblokje boven de pan en laat tien minuten pruttelen tot het een mooie saus is geworden.
Serveer het gerecht
0 min
Schep de saus door de pasta en schep op de borden. Lekker met een tomatensalade.
Opmerkingen 0