Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Pompoensoep met maïs

Pompoensoep met maïs

(0)
35min
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

11 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 11 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Pot
MAGGI Basis voor Soep Groente
1 
Witte ui
1 
Teentje knoflook
600  g
Pompoen
400  g
Maïs
2  el
Olijfolie
2  el
Peterselie
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
83.59 kcal
Eiwit
2.53 g
koolhydraten
11.57 g
vetten
3.09 g
Voedingswaarde

Instructie

35 Minuten
  • Voorbereiding

    5 min
    Snipper de ui en hak de knoflook fijn.
  • Bak de pompoen

    5 min
    Verhit de olijfolie in een grote soeppan. Bak op laag vuur de ui en knoflook 3 minuten (niet bruin laten worden). Voeg de pompoen en de kerriepoeder toe en bak deze nog 2 minuten mee.
  • Kook de pompoensoep en hak de peterselie

    20 min
    Neem een grote soeppan en bereid de basis voor soep volgens de aanwijzingen op de pot. Breng de soep aan de kook en laat 20 minuten zachtjes koken. Hak ondertussen de peterselie fijn.
  • Pureer de pompoensoep en serveer het gerecht

    5 min
    Gebruik een keukenmachine of een staafmixer en pureer alles tot een glad geheel. Voeg de maïs toe en verwarm de soep nog 2 minuten op laag vuur. Bestrooi met de peterselie en serveer met brood voor een volwaardige maaltijd. Klaar is deze makkelijke pompoensoep met maïs. En nu smullen maar! Soep over? Vries het in voor een andere keer
Pompoensoep met maïs

Voorbereiding 4

Snipper de ui en hak de knoflook fijn.

Pompoensoep met maïs

Bak de pompoen 4

Verhit de olijfolie in een grote soeppan. Bak op laag vuur de ui en knoflook 3 minuten (niet bruin laten worden). Voeg de pompoen en de kerriepoeder toe en bak deze nog 2 minuten mee.

Pompoensoep met maïs

Kook de pompoensoep en hak de peterselie 4

Neem een grote soeppan en bereid de basis voor soep volgens de aanwijzingen op de pot. Breng de soep aan de kook en laat 20 minuten zachtjes koken. Hak ondertussen de peterselie fijn.

Pompoensoep met maïs

Pureer de pompoensoep en serveer het gerecht 4

Gebruik een keukenmachine of een staafmixer en pureer alles tot een glad geheel. Voeg de maïs toe en verwarm de soep nog 2 minuten op laag vuur. Bestrooi met de peterselie en serveer met brood voor een volwaardige maaltijd. Klaar is deze makkelijke pompoensoep met maïs. En nu smullen maar! Soep over? Vries het in voor een andere keer

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Avondeten
  • Budgetvriendelijk
  • Doordeweeks
  • Familie
  • Familiemaaltijden
  • Herfst
  • Kleine maaltijd
  • Lente
  • Lunch
  • Lunchbox voor volwassenen
  • Regenseizoen
  • Snel en makkelijk
  • Soep
  • Sport
  • Vegetarisch
  • Vrienden
  • Weekenden
  • Wereldgerecht
  • Winter
  • Zomer

Probeer ook

Show more recipes

  • Aspergesoep met ham

    Aspergesoep met ham

    70 min Gemakkelijk
  • Knolselderijsoep met Hollandse garnalen

    Knolselderijsoep met Hollandse garnalen

    35 min Gemakkelijk
  • Frisse venkelsoep met gorgonzola

    Frisse venkelsoep met gorgonzola

    80 min Gemakkelijk
  • Lentesoep met wortel en doperwtjes

    Lentesoep met wortel en doperwtjes

    28 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies