Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bereid de aspergesaus volgens de instructies op de verpakking. Laat de saus een beetje afkoelen. Schil de asperges en kook ca. 8 minuten voor.
Bekleed de bakplaat van je oven met bakpapier. Leg hier 6 plakjes (ontdooid) bladerdeeg overlappend op zodat je een rechthoek krijgt. Druk de overlappende randjes wat aan met een vork. Snijd de overgebleven twee plakjes bladerdeeg in 5 repen per plakje en maak hier een randje van.
Prik de binnenkant van het bladerdeeg met een vork. Maak veel gaatjes, doe dit op een rij. Bestrijk de randen dun met het losgeklopte eierdooier. Bak het bladerdeeg voor ca. 16 minuten.
Haal het bladerdeeg uit de oven. Roer de overgebleven eierdooier door de aspergesaus heen. Bestrijk de binnenkant van de rechthoek met de aspergesaus, de dikke randjes bestrijk je niet. Leg de asperges op de aspergesaus en verdeel de overgebleven saus hier over. Bak af in ca. 15 minuten.
Serveer met een koude groene salade. Eet smakelijk
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden
Mary