Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pindasoep met taugé en kip

0
30min
Gemakkelijk
Surinaamse pindasoep met taugé, prei, champignons en kip.

Ingrediënten

-
4 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Pot
MAGGI Basis voor Soep Kip
1 
Witte ui
250  g
Champignons
250  g
Prei
250  g
Taugé
250  g
Kipfilet
200  g
Pindakaas
2  el
Pindaolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
529.43 kcal
koolhydraten
29.11 g
Eiwit
31.95 g
vetten
34.39 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

30 Minuten
Bak de groenten en de kip
1 min
Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui, de champignons en de prei. Schep de blokjes kip erdoor en bak ze zachtjes lichtbruin. Voeg de soep en 1,5 liter water toe en breng de soep al roerende aan de kook.
Voeg de pindakaas en taugé toe
1 min
Voeg de pindakaas toe en laat die al roerend oplossen tot er een licht gebonden soep ontstaat. Laat de soep 15 minuten heel zachtjes doorkoken. Warm de taugé de laatste 5 minuten mee.
Serveer de soep
1 min
Verdeel de soep over kommen en serveer. Maak er met rijst en komkommersalade een complete maaltijd van. Eet smakelijk.
Pindasoep met taugé en kip

Bak de groenten en de kip 3

Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui, de champignons en de prei. Schep de blokjes kip erdoor en bak ze zachtjes lichtbruin. Voeg de soep en 1,5 liter water toe en breng de soep al roerende aan de kook.

Pindasoep met taugé en kip

Voeg de pindakaas en taugé toe 3

Voeg de pindakaas toe en laat die al roerend oplossen tot er een licht gebonden soep ontstaat. Laat de soep 15 minuten heel zachtjes doorkoken. Warm de taugé de laatste 5 minuten mee.

Pindasoep met taugé en kip

Serveer de soep 3

Verdeel de soep over kommen en serveer. Maak er met rijst en komkommersalade een complete maaltijd van. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam