Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pastasalade met kipfilet uit de braadzak

0
105min
Gemakkelijk
Dit recept zorgt écht voor een smakelijke verrassing op je bord. Met de MAGGI Braadstomen Provençaal, krijgt de kipfilet in deze pastasalade een diepe kruidensmaak. De combinatie van braden en stomen in de braadzak zorgt ervoor dat de kip heerlijk mals en sappig uit de oven komt. Samen met de pasta, frisse salade en pijnboompitten, is deze maaltijd kiplekker!

Ingrediënten

-
5 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 5 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

500  g
Kipfilet
125  ml
Zure Room
50  g
Pijnboompitten
1 
Rode paprika
380  g
Tomaten
150  g
Eikenbladsla
1 
Rode ui
1 
Teentje knoflook
375  g
Fusili
2  el
Balsamicoazijn
175  g
Geraspte kaas
4  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
783 kcal
Eiwit
45.85 g
koolhydraten
74.15 g
vetten
33.51 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

105 Minuten
Bereid de kipfilet in de braadzak
45 min
Verwarm de oven voor op 200 °C. De kip hoeft niet gesneden te worden. Doe de kipfilet in zijn geheel in de braadzak. Voeg vervolgens de braadstoomkruiden toe uit het zakje MAGGI Braadstomen Provençaal. Doe daarna ook de ui, knoflook en zure room in de braadzak. Sluit de zak af en schud deze voorzichtig zodat het geheel goed door elkaar wordt gemengd. Plaats de zak met de kipfilet ervolgens 45 minuten in de verwarmde oven.
Breng de pasta aan de kook
12 min
Verhit een pan met water en kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd voor beetgare pasta, ofwel pasta al dente, een iets kortere kooktijd aan (2 minuten minder).
Rooster de pijnboompitten
12 min
Strooi de pijnboompitten gelijkmatig in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de pijnboompitten op laag vuur en schud de pan regelmatig totdat de pijnboompitten gelijkmatig een lichtbruine kleur krijgen.
Fruit de paprika met olijfolie
12 min
Snijd de paprika in middelgrote stukken. Verhit vervolgens de pan met een kleine scheut olijfolie (2 eetlepels) en fruit de gesneden paprika ongeveer 8 minuten.
Haal de braadzak uit de oven
12 min
Het leukste moment is aangebroken, want de smeuïge kipfilet kan uit de oven gehaald worden. Knip de zak open en laat het geheel even afkoelen. Wanneer de kipfilet is afgekoeld kun je deze in mooie plakjes snijden.
Serveer de pastasalade
12 min
Leg alle ingrediënten in een grote schaal. Breng het geheel verder op smaak met balsamico azijn en olijfolie. Maak het gerecht vervolgens af met heerlijke geraspte oude kaas. Dit is het moment suprême waar je op gewacht hebt. Geniet van je pastasalade!
Pastasalade met kipfilet uit de braadzak

Bereid de kipfilet in de braadzak 6

Verwarm de oven voor op 200 °C. De kip hoeft niet gesneden te worden. Doe de kipfilet in zijn geheel in de braadzak. Voeg vervolgens de braadstoomkruiden toe uit het zakje MAGGI Braadstomen Provençaal. Doe daarna ook de ui, knoflook en zure room in de braadzak. Sluit de zak af en schud deze voorzichtig zodat het geheel goed door elkaar wordt gemengd. Plaats de zak met de kipfilet ervolgens 45 minuten in de verwarmde oven.

Pastasalade met kipfilet uit de braadzak

Breng de pasta aan de kook 6

Verhit een pan met water en kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd voor beetgare pasta, ofwel pasta al dente, een iets kortere kooktijd aan (2 minuten minder).

Pastasalade met kipfilet uit de braadzak

Rooster de pijnboompitten 6

Strooi de pijnboompitten gelijkmatig in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de pijnboompitten op laag vuur en schud de pan regelmatig totdat de pijnboompitten gelijkmatig een lichtbruine kleur krijgen.

Pastasalade met kipfilet uit de braadzak

Fruit de paprika met olijfolie 6

Snijd de paprika in middelgrote stukken. Verhit vervolgens de pan met een kleine scheut olijfolie (2 eetlepels) en fruit de gesneden paprika ongeveer 8 minuten.

Pastasalade met kipfilet uit de braadzak

Haal de braadzak uit de oven 6

Het leukste moment is aangebroken, want de smeuïge kipfilet kan uit de oven gehaald worden. Knip de zak open en laat het geheel even afkoelen. Wanneer de kipfilet is afgekoeld kun je deze in mooie plakjes snijden.

Pastasalade met kipfilet uit de braadzak

Serveer de pastasalade 6

Leg alle ingrediënten in een grote schaal. Breng het geheel verder op smaak met balsamico azijn en olijfolie. Maak het gerecht vervolgens af met heerlijke geraspte oude kaas. Dit is het moment suprême waar je op gewacht hebt. Geniet van je pastasalade!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam