Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pasta met versie spinazie en portobello geitenkaas

0
26min
Gemakkelijk
Wil jij een dagje geen vlees? Probeer dan dit recept voor portobello met geitenkaas en pasta met verse spinazie en kaassaus

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

600 g
Spinazie
50 g
Cherrytomaten
3 
Portobello
225 g
Penne
60 g
Geitenkaas
40 g
Parmezaanse kaas
1.5 el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
559.03 kcal
Eiwit
27.42 g
koolhydraten
73.25 g
vetten
21.36 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

26 Minuten
Oven
1 min
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de portobello´s met de gladde kant naar beneden in een ovenschaal en kruid ze naar smaak. Leg op elke paddenstoel een plak geitenkaas en verdeel hier vervolgens de plakjes tomaat over. Druppel de olijfolie over de portobello´s. Bak de schaal 15 minuten in de oven.
Kook de spinazie
0 min
Kook de spinazie in 3 minuten gaar en laat uitlekken. Hak de spinazie fijn.
Kook de pasta
0 min
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereid de saus
0 min
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de saus en de spinazie door de pasta. Bestrooi de pasta met de Parmezaanse kaas.
Serveer het gerecht
0 min
Serveer de portobello´s met de pasta. Eet smakelijk!
Pasta met versie spinazie en portobello geitenkaas

Oven 5

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de portobello´s met de gladde kant naar beneden in een ovenschaal en kruid ze naar smaak. Leg op elke paddenstoel een plak geitenkaas en verdeel hier vervolgens de plakjes tomaat over. Druppel de olijfolie over de portobello´s. Bak de schaal 15 minuten in de oven.

Pasta met versie spinazie en portobello geitenkaas

Kook de spinazie 5

Kook de spinazie in 3 minuten gaar en laat uitlekken. Hak de spinazie fijn.

Pasta met versie spinazie en portobello geitenkaas

Kook de pasta 5

Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Pasta met versie spinazie en portobello geitenkaas

Bereid de saus 5

Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de saus en de spinazie door de pasta. Bestrooi de pasta met de Parmezaanse kaas.

Pasta met versie spinazie en portobello geitenkaas

Serveer het gerecht 5

Serveer de portobello´s met de pasta. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam