Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pasta met roomsaus en garnalen

0
20min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
1.5 
Rode ui
50  g
Geraspte kaas
1  el
Verse Basilicum
2  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
220.46 kcal
Eiwit
5.88 g
koolhydraten
11.72 g
vetten
16.92 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

20 Minuten
Kook de farfalle
1 min
Kook de farfalle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Fruit de groenten
1 min
Verhit de olie in een wok en fruit de ui en bleekselderij 4 minuten.
Bereid de saus
1 min
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de farfalle, garnalen en de saus door de groenten en verwarm het gerecht nog even op laag vuur.
Serveer het gerecht
1 min
Schep het pastamengsel op diepe borden en strooi de kaas en basilicum erover. Maak er met een komkommersalade een complete maaltijd van. Eet smakelijk.Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Pasta met roomsaus en garnalen

Kook de farfalle 4

Kook de farfalle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Pasta met roomsaus en garnalen

Fruit de groenten 4

Verhit de olie in een wok en fruit de ui en bleekselderij 4 minuten.

Pasta met roomsaus en garnalen

Bereid de saus 4

Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de farfalle, garnalen en de saus door de groenten en verwarm het gerecht nog even op laag vuur.

Pasta met roomsaus en garnalen

Serveer het gerecht 4

Schep het pastamengsel op diepe borden en strooi de kaas en basilicum erover. Maak er met een komkommersalade een complete maaltijd van. Eet smakelijk.Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam