Pasta met roomsaus en garnalen
20min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Energie
220.46 kcal
Eiwit
5.88 g
koolhydraten
11.72 g
vetten
16.92 g
Voedingswaarde
Instructie
20 Minuten
Kook de farfalle
Kook de farfalle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Fruit de groenten
Verhit de olie in een wok en fruit de ui en bleekselderij 4 minuten.
Bereid de saus
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de farfalle, garnalen en de saus door de groenten en verwarm het gerecht nog even op laag vuur.
Serveer het gerecht
Schep het pastamengsel op diepe borden en strooi de kaas en basilicum erover. Maak er met een komkommersalade een complete maaltijd van. Eet smakelijk.
Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Opmerkingen 0