Oosterse runderbouillon
40min
Gemakkelijk
Deze soep krijgt een Oosters tintje door het toevoegen van sojasaus en rijstnoedels.
.
Voedingswaarde
Energie
461.89 kcal
Eiwit
22.24 g
koolhydraten
54.08 g
vetten
16.22 g
Voedingswaarde
Instructie
40 Minuten
Bak de biefstuk
Bestrooi de biefstuk met een halve eetlepel 5-kruidenpoeder. Verhit de boter in een pan en bak de biefstuk aan beide kanten 2-3 minuten medium.
Bereid de bouillon
Breng het water aan de kook en los hier het bouillonblokje in op. Voeg een halve eetlepel van de 5-kruidenpoeder en de sojasaus toe.
Voeg de noedels, peultjes en rode ui toe
Kook volgens de aanwijzingen op de verpakking de noedels samen met de peultjes in de bouillon gaar. Voeg de laatste minuut de rode ui toe.
Serveer de soep
Schep de soep in kommen en strooi er de taugé en gebakken uitjes over.
Opmerkingen 0