Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oosterse runderbouillon

0
40min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Blokje
MAGGI Bouillon Rund
200  g
Biefstuk
1 
Rode ui
150  g
Peultjes
100  g
Taugé
150  g
Mihoen
3  el
Sojasaus
50  g
Gebakken Uitjes
15  g
Boter
15  g
Kruidenpoeder

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
461.89 kcal
koolhydraten
54.08 g
Eiwit
22.24 g
vetten
16.22 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

40 Minuten
Bak de biefstuk
0 min
Bestrooi de biefstuk met een halve eetlepel 5-kruidenpoeder. Verhit de boter in een pan en bak de biefstuk aan beide kanten 2-3 minuten medium.
Bereid de bouillon
0 min
Breng het water aan de kook en los hier het bouillonblokje in op. Voeg een halve eetlepel van de 5-kruidenpoeder en de sojasaus toe.
Voeg de noedels, peultjes en rode ui toe
0 min
Kook volgens de aanwijzingen op de verpakking de noedels samen met de peultjes in de bouillon gaar. Voeg de laatste minuut de rode ui toe.
Serveer de soep
0 min
Schep de soep in kommen en strooi er de taugé en gebakken uitjes over.
Oosterse runderbouillon

Bak de biefstuk 4

Bestrooi de biefstuk met een halve eetlepel 5-kruidenpoeder. Verhit de boter in een pan en bak de biefstuk aan beide kanten 2-3 minuten medium.

Oosterse runderbouillon

Bereid de bouillon 4

Breng het water aan de kook en los hier het bouillonblokje in op. Voeg een halve eetlepel van de 5-kruidenpoeder en de sojasaus toe.

Oosterse runderbouillon

Voeg de noedels, peultjes en rode ui toe 4

Kook volgens de aanwijzingen op de verpakking de noedels samen met de peultjes in de bouillon gaar. Voeg de laatste minuut de rode ui toe.

Oosterse runderbouillon

Serveer de soep 4

Schep de soep in kommen en strooi er de taugé en gebakken uitjes over.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam