Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mediterrane hachee met pennepasta

0
145min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
4 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

800  g
Italiaanse roerbakmix
500  g
Hachee vlees
320  g
Penne
2  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
595.99 kcal
Eiwit
38.47 g
koolhydraten
79.26 g
vetten
12.38 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

145 Minuten
Bereid het vlees
145 min
Verhit 1 eetlepel olie in een braadpan en bak het vlees al omscheppend 1 minuut op hoog vuur. Zet het vuur laag, voeg 400 ml water en de inhoud van het zakje stoofmix toe aan het vleesmengsel en roer goed door. Breng het geheel aan de kook en laat het even door koken. Zet het vuur weer laag en stoof het met de deksel op de pan in ongeveer 2 ½ uur gaar. Roer af en toe door en voeg indien nodig wat water toe.
Kook de pasta
0 min
Kook de pennepasta volgens aanwijzing op de verpakking in kokend water gaar.
Roerbak de groenten
0 min
Verhit de overige olie en roerbak ongeveer 10 minuten voor de hachee gaar is de roerbakgroenten in 2 eetlepels olie knapperig gaar. Breng licht op smaak met peper en zout en oregano.
Serveer het gerecht
0 min
Schep de groenten door de vleesstoof, warm goed door en serveer met de penne.
Mediterrane hachee met pennepasta

Bereid het vlees 4

Verhit 1 eetlepel olie in een braadpan en bak het vlees al omscheppend 1 minuut op hoog vuur. Zet het vuur laag, voeg 400 ml water en de inhoud van het zakje stoofmix toe aan het vleesmengsel en roer goed door. Breng het geheel aan de kook en laat het even door koken. Zet het vuur weer laag en stoof het met de deksel op de pan in ongeveer 2 ½ uur gaar. Roer af en toe door en voeg indien nodig wat water toe.

Mediterrane hachee met pennepasta

Kook de pasta 4

Kook de pennepasta volgens aanwijzing op de verpakking in kokend water gaar.

Mediterrane hachee met pennepasta

Roerbak de groenten 4

Verhit de overige olie en roerbak ongeveer 10 minuten voor de hachee gaar is de roerbakgroenten in 2 eetlepels olie knapperig gaar. Breng licht op smaak met peper en zout en oregano.

Mediterrane hachee met pennepasta

Serveer het gerecht 4

Schep de groenten door de vleesstoof, warm goed door en serveer met de penne.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam