Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Kook de boontjes voor 3 tot 4 minuten. Deze hoeven nog niet helemaal gaar te zijn.
Bak de kip in een grote wokpan op middelhoog vuur. Schroei deze alleen dicht. Ook hierbij komt de garing aan de binnenkant later. Gooi de aardappeltjes bij de kip en laat deze mee warm worden.
Bereid ondertussen in een andere pan de MAGGI Kerriesaus. Gebruik 250 ml water meer, dan aangegeven staat. Doe de saus in de pan bij de kip en aardappel en voeg hier ook de paprika, doperwtjes en sperziebonen aan toe.
Breng de curry tegen het kookpunt aan en laat dan op laag vuur nog 5 minuten door sudderen. Eet smakelijk!
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden