Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Linzencurry met naanbrood

0
25min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
4 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Kerriesaus
240  g
Naanbrood
300  g
Rode Linzen
1 
Witte ui
2 
Teentje knoflook
10  g
Rode Peper
400  g
Tomaten, in blokjes
1 
Zoete Aardappel
400  ml
Kokosmelk
2  el
Yoghurt
2  tl
Garam masala
1  Bos
Koriander, grof gehakt
2  el
Zonnebloemolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
564.89 kcal
koolhydraten
66.25 g
Eiwit
14.97 g
vetten
31.2 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

25 Minuten
Bak de ui en knoflook aan en voeg de specerijen toe
2 min
Fruit de ui en knoflook in een soeppan met de olie. Voeg de rode peper toe en bak kort mee.
Voeg de linzen, kerriesaus, kokosmelk en water toe
1 min
Voeg de linzen toe aan de pan. Meng de kerriesaus, kokosmelk en water erdoor.
Voeg de tomaten en zoete aardappel toe aan de curry
20 min
Voeg de tomatenblokjes en zoete aardappel toe aan de curry toe. Laat het geheel circa 20 minuten zachtjes doorkoken.
Voeg garam masala, koriander en yoghurt toe
1 min
Roer de garam masala, koriander en yoghurt door de curry.
Serveer het gerecht
1 min
Serveer de curry samen met het naanbrood. Strooi eventueel nog wat koriander over de curry.
Linzencurry met naanbrood

Bak de ui en knoflook aan en voeg de specerijen toe 5

Fruit de ui en knoflook in een soeppan met de olie. Voeg de rode peper toe en bak kort mee.

Linzencurry met naanbrood

Voeg de linzen, kerriesaus, kokosmelk en water toe 5

Voeg de linzen toe aan de pan. Meng de kerriesaus, kokosmelk en water erdoor.

Linzencurry met naanbrood

Voeg de tomaten en zoete aardappel toe aan de curry 5

Voeg de tomatenblokjes en zoete aardappel toe aan de curry toe. Laat het geheel circa 20 minuten zachtjes doorkoken.

Linzencurry met naanbrood

Voeg garam masala, koriander en yoghurt toe 5

Roer de garam masala, koriander en yoghurt door de curry.

Linzencurry met naanbrood

Serveer het gerecht 5

Serveer de curry samen met het naanbrood. Strooi eventueel nog wat koriander over de curry.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam