Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lentesoep met wortel en doperwtjes

(0)
41min
Gemakkelijk
Wil jij een maaltijd boordevol groenten? Probeer dan eens lentesoep met wortel en doperwtjes.

Ingrediënten

-
13
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 13 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

2 
Courgette
0.5 
Bospeen
0.5  pakket
Doperwten
3 
Bosuitjes, in ringetjes gesneden
1 
Teentje knoflook
2  el
Platte peterselie
2  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
45.02 kcal
Eiwit
1.8 g
koolhydraten
4.77 g
vetten
2.19 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

41 Minuten
Bak de courgette
0 min
Verhit de olie in een soeppan en voeg de stukken courgette en de knoflook toe. Bak het geheel 4 minuten zacht, zonder het te laten bruinen. Voeg de basis voor soep en 1,5 liter water toe.
Pureer de ingrediënten
0 min
Breng de soep al roerende aan de kook en laat deze 10 minuten zachtjes doorkoken. Pureer het geheel met de staafmixer of in de blender tot een lichtgebonden, gladde soep.
Voeg de wortels en erwten toe
0 min
Roer de wortelblokjes met de erwten en bosui erdoor en warm de soep nog 10 minuten zachtjes door. Roer voor het opdienen de peterselie door de soep. Maak er met brood een complete maaltijd van. Eet smakelijk!
Lentesoep met wortel en doperwtjes

Bak de courgette 3

Verhit de olie in een soeppan en voeg de stukken courgette en de knoflook toe. Bak het geheel 4 minuten zacht, zonder het te laten bruinen. Voeg de basis voor soep en 1,5 liter water toe.

Lentesoep met wortel en doperwtjes

Pureer de ingrediënten 3

Breng de soep al roerende aan de kook en laat deze 10 minuten zachtjes doorkoken. Pureer het geheel met de staafmixer of in de blender tot een lichtgebonden, gladde soep.

Lentesoep met wortel en doperwtjes

Voeg de wortels en erwten toe 3

Roer de wortelblokjes met de erwten en bosui erdoor en warm de soep nog 10 minuten zachtjes door. Roer voor het opdienen de peterselie door de soep. Maak er met brood een complete maaltijd van. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 1

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
b becker
Klok

Ja. Lekker licht soepje.

Meer laden