Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
‘Left over’ groentesoep van groenten restjes (paprika, broccoli, prei, wortel, champignons, venkel, ui, bloemkool, enz)

‘Left over’ groentesoep van groenten restjes (paprika, broccoli, prei, wortel, champignons, venkel, ui, bloemkool, enz)

(0)
20 min
Gemakkelijk
"Geef je overgebleven groenten en kip een tweede leven met 'Restjes' soep! Voeg Maggi Bouillon Paste toe aan kokend water en je favoriete groenten voor een vullende en gezonde maaltijd. Laat de soep sudderen tot de groenten gaar zijn en geniet van de volle en hartige smaak. Ideaal voor een koude dag en om voedselverspilling tegen te gaan."

Ingrediënten

4

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 4 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
800  g
Soepgroente
15  g
MAGGI Bouillonpasta Groente 160g Pot
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

koolhydraten
9.2 g
Energie
64.4 kcal
vetten
0.4 g
Eiwit
2.8 g
Voedingswaarde

Instructie

20 Minuten
  • Step1

    5 min
    Bereid de bouillon volgens aanwijzing op de verpakking (2 eetlepels geconcentreerde bouillon op 1 L water).
  • Step2

    6 min
    Breng de bouillon aan de kook en voeg ca. 450 g gesneden groenten toe. Laat de soep ca. 6 min zachtjes koken, of langer als je van gaardere groenten houdt.
  • Soep Tips:

    1 min
    - Voeg de broccoli later toe zodat de kleur mooi groen blijft. - Ook restje gekookte rijst of pasta kan in de soep - Voeg fijngesneden verse kruiden net voor het serveren toe zoals peterselie, bieslook of basilicum - Ook een restje geconcentreerde tomatenpuree kan erbij. Dan eerst de puree 1 min. aanbakken in iets olie en vervolgens de bouillon toevoegen. Voor gebonden (gepureerde) soepen is het beter niet meer dan 2 a 3 groenten combineren. Lekkere combinaties zijn: - Pompoen/ui/paprika - Aardappel/ prei - Courgette/doperwt - Spinazie courgette aardappel - Knolselderij, pastinaak - Tomaat, venkel Rooster de groenten in de oven besprenkeld met wat olie op een bakplaat (voor gepureerde soepen) voor meer smaak!
‘Left over’ groentesoep van groenten restjes (paprika, broccoli, prei, wortel, champignons, venkel, ui, bloemkool, enz)

Step1 3

Bereid de bouillon volgens aanwijzing op de verpakking (2 eetlepels geconcentreerde bouillon op 1 L water).

‘Left over’ groentesoep van groenten restjes (paprika, broccoli, prei, wortel, champignons, venkel, ui, bloemkool, enz)

Step2 3

Breng de bouillon aan de kook en voeg ca. 450 g gesneden groenten toe. Laat de soep ca. 6 min zachtjes koken, of langer als je van gaardere groenten houdt.

‘Left over’ groentesoep van groenten restjes (paprika, broccoli, prei, wortel, champignons, venkel, ui, bloemkool, enz)

Soep Tips: 3

- Voeg de broccoli later toe zodat de kleur mooi groen blijft. - Ook restje gekookte rijst of pasta kan in de soep - Voeg fijngesneden verse kruiden net voor het serveren toe zoals peterselie, bieslook of basilicum - Ook een restje geconcentreerde tomatenpuree kan erbij. Dan eerst de puree 1 min. aanbakken in iets olie en vervolgens de bouillon toevoegen. Voor gebonden (gepureerde) soepen is het beter niet meer dan 2 a 3 groenten combineren. Lekkere combinaties zijn: - Pompoen/ui/paprika - Aardappel/ prei - Courgette/doperwt - Spinazie courgette aardappel - Knolselderij, pastinaak - Tomaat, venkel Rooster de groenten in de oven besprenkeld met wat olie op een bakplaat (voor gepureerde soepen) voor meer smaak!

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Afbeeldingen
U hebt 0 van de 6 toegestane media-item-entiteiten toegevoegd.
20 + 0 =
Please fill the captcha field

Ontdek meer

  • Avondeten
  • Bron van eiwitten
  • Bron van vezels
  • Brunch
  • Europees
  • Groenten
  • Kip
  • Kleine maaltijd
  • Laag in suiker
  • Langzaam gekookt
  • Lunch
  • Minder dan 300 cal
  • Snel en makkelijk
  • Soep
  • Soep
  • Vezelrijk
  • Weinig zout
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies