Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de spinazie in een vergiet en druk het vocht eruit. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de ui op zacht vuur gedurende 5 minuten.
Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer de crème fraîche erdoor.
Vet een ovenschaal in met de rest van de olijfolie, bedek deze met de lasagnevellen en verdeel de helft van de spinazie, ui en zalm erover. Schep er 4 eetlepels saus over. Bedek weer met lasagnevellen. Herhaal dit en bedek de bovenste laag lasagnevellen m
Bak de lasagne in de oven in 30 minuten gaar. Eet smakelijk.