Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Wrijf de kipfilets in met paprikapoeder en breng indien nodig verder op smaak. Verhit een beetje boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kipfilets in niet meer dan 5 minuten per kant. Neem de filets uit de pan en houd ze warm (dit kan in een verwarmde oven).
Fruit de sjalotjes en champignons goudbruin in het achtergebleven vet. Blus het mengsel met de sherry en laat nog 1 minuut sudderen.
Bereid de champignonsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de champignons en sjalotjes door de saus.
Schenk de saus over de kip, garneer met de peterselie en serveer met de rijst. Maak er met wat stukjes komkommer een volledige maaltijd van. Eet smakelijk!
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden