Kipfilet met romige kerriesaus en basmatirijst
36min
Gemakkelijk
.
Voedingswaarde
Energie
782.5 kcal
koolhydraten
86.49 g
Eiwit
48.69 g
vetten
27.34 g
Voedingswaarde
Instructie
36 Minuten
Kook de rijst, de bleekselderij en de doperwten
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de bleekselderij en de doperwten in 5 minuten beetgaar en giet ze af.
Bak de ui en de kip
Verhit de olie in een grote koekenpan of wok en bak hierin de ui 3 minuten op middelhoog vuur. Voeg de kip toe en bak deze nog 5 minuten mee.
Bereid de kruidenmix
Voeg de bleekselderij en de doperwtjes aan de pan met de kip toe. Bereid de kruidenmix met tweederde van de op het pakje aangegeven hoeveelheid water. Voeg dit samen met de crème fraîche toe en laat alles nog 3 minuten zachtjes sudderen.
Serveer het gerecht
Serveer het gerecht met de rijst en de eieren. Eet smakelijk.
Opmerkingen 0