Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kipfilet met romige kerriesaus en basmatirijst

0
36min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1 
Witte ui
350 g
Doperwten
300 g
Kipfilet
225 g
Basmatirijst
3 
Ei
100 ml
Crème fraîche
2 el
Olijfolie
450 g
Bleekselderij

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
782.5 kcal
Eiwit
48.69 g
koolhydraten
86.49 g
vetten
27.34 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

36 Minuten
Kook de rijst, de bleekselderij en de doperwten
0 min
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de bleekselderij en de doperwten in 5 minuten beetgaar en giet ze af.
Bak de ui en de kip
0 min
Verhit de olie in een grote koekenpan of wok en bak hierin de ui 3 minuten op middelhoog vuur. Voeg de kip toe en bak deze nog 5 minuten mee.
Bereid de kruidenmix
0 min
Voeg de bleekselderij en de doperwtjes aan de pan met de kip toe. Bereid de kruidenmix met tweederde van de op het pakje aangegeven hoeveelheid water. Voeg dit samen met de crème fraîche toe en laat alles nog 3 minuten zachtjes sudderen.
Serveer het gerecht
0 min
Serveer het gerecht met de rijst en de eieren. Eet smakelijk.
Kipfilet met romige kerriesaus en basmatirijst

Kook de rijst, de bleekselderij en de doperwten 4

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de bleekselderij en de doperwten in 5 minuten beetgaar en giet ze af.

Kipfilet met romige kerriesaus en basmatirijst

Bak de ui en de kip 4

Verhit de olie in een grote koekenpan of wok en bak hierin de ui 3 minuten op middelhoog vuur. Voeg de kip toe en bak deze nog 5 minuten mee.

Kipfilet met romige kerriesaus en basmatirijst

Bereid de kruidenmix 4

Voeg de bleekselderij en de doperwtjes aan de pan met de kip toe. Bereid de kruidenmix met tweederde van de op het pakje aangegeven hoeveelheid water. Voeg dit samen met de crème fraîche toe en laat alles nog 3 minuten zachtjes sudderen.

Kipfilet met romige kerriesaus en basmatirijst

Serveer het gerecht 4

Serveer het gerecht met de rijst en de eieren. Eet smakelijk.

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam