Kipfilet gevuld met ham en pesto
31min
Gemakkelijk
1 Zak
250 g
Cherrytomaten
1
Courgette
45 g
Ham
225 g
Tagliatelle
3 el
Groene Pesto
1.5 el
Verse Basilicum
2 el
Olijfolie
.
Voedingswaarde
Energie
445.09 kcal
Eiwit
15.89 g
koolhydraten
59.75 g
vetten
15.83 g
Voedingswaarde
Instructie
31 Minuten
Bereid de kipfilets
Snijd de kipfilets overlangs open, bestrijk ze met de pesto en klap ze dicht. Wikkel elke filet stevig in een plak rauwe ham of bacon.
Bak de kipfilets en kook de pasta
Verhit de olie in een koekenpan en bak de filets op matig vuur in 10 minuten bruin en gaar, keer ze regelmatig. Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.
Bereid de saus
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer het gerecht
Serveer de kip met de saus, de pasta en de tomaatjes. Garneer met de basilicum. Eet smakelijk.
Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Opmerkingen 0