Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 5 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de kipdrumsticks in de braadzak. Voeg de braadstoomkruiden, de aardappel, de knoflook, het takje rozemarijn en de olijfolie toe. Sluit de zak af en schud deze voorzichtig. Doe de zak 1 uur in de oven.
Breng twee pannen met water aan de kook. Kook de sperziebonen 10 minuten en spoel ze onder koud water. Kook de bospeen in 6 minuten beetgaar en spoel ze onder koud water.
Haal de braadzak uit de oven, knip open en laat even afkoelen.
Verwarm de sperziebonen en bospeen nog even in een koekenpan met olijfolie of in de magnetron en kruid naar smaak.
Serveer de kip en aardappelen met de groenten. Eet smakelijk.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden
Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!
U heeft dit recept / product al beoordeeld.
Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.
Verzenden