Kapucijners met spek, karbonade, piccalilly en komkommer
36min
Gemakkelijk
1 Zakje
1
Komkommer
800 g
Kapucijners
1.5
Uien, rauw
3 el
Piccalilly
175 g
Ontbijtspek
300 g
Varkenskarbonade
1 el
Suiker
1.5 el
Witte Wijnazijn
20 g
Boter
.
Voedingswaarde
Energie
734.74 kcal
koolhydraten
56.96 g
Eiwit
51.82 g
vetten
29.05 g
Voedingswaarde
Instructie
36 Minuten
Bereid de komkommer
Meng de azijn met de suiker en een snufje zout. Giet dit over de komkommer en laat 15 minuten intrekken.
Bak het spek
Bak het spek gedurende 10 minuten uit op laag vuur. Voeg de ui toe en bak deze nog 5 minuten mee.
Bak de karbonades
Kruid de karbonades naar smaak. Verhit de boter in een koekenpan en bak op middelhoog vuur de karbonades in 10 minuten, 5 minuten per kant, goudbruin en gaar.
Bereid de jus
Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de kapucijners toe en serveer het gerecht
Voeg de kapucijners toe aan het spek-uimengsel en verwarm het geheel nog 5 minuten. Serveer de karbonades met de jus, de kapucijners, piccalilly en komkommersalade. Eet smakelijk!
Opmerkingen 0