Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kapucijners met spek, karbonade, piccalilly en komkommer

0
36min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
MAGGI Jus Uitjes
1 
Komkommer
800  g
Kapucijners
1.5 
Uien, rauw
3  el
Piccalilly
175  g
Ontbijtspek
300  g
Varkenskarbonade
1  el
Suiker
1.5  el
Witte Wijnazijn
20  g
Boter

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
734.74 kcal
koolhydraten
56.96 g
Eiwit
51.82 g
vetten
29.05 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

36 Minuten
Bereid de komkommer
0 min
Meng de azijn met de suiker en een snufje zout. Giet dit over de komkommer en laat 15 minuten intrekken.
Bak het spek
0 min
Bak het spek gedurende 10 minuten uit op laag vuur. Voeg de ui toe en bak deze nog 5 minuten mee.
Bak de karbonades
0 min
Kruid de karbonades naar smaak. Verhit de boter in een koekenpan en bak op middelhoog vuur de karbonades in 10 minuten, 5 minuten per kant, goudbruin en gaar.
Bereid de jus
0 min
Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de kapucijners toe en serveer het gerecht
0 min
Voeg de kapucijners toe aan het spek-uimengsel en verwarm het geheel nog 5 minuten. Serveer de karbonades met de jus, de kapucijners, piccalilly en komkommersalade. Eet smakelijk!
Kapucijners met spek, karbonade, piccalilly en komkommer

Bereid de komkommer 5

Meng de azijn met de suiker en een snufje zout. Giet dit over de komkommer en laat 15 minuten intrekken.

Kapucijners met spek, karbonade, piccalilly en komkommer

Bak het spek 5

Bak het spek gedurende 10 minuten uit op laag vuur. Voeg de ui toe en bak deze nog 5 minuten mee.

Kapucijners met spek, karbonade, piccalilly en komkommer

Bak de karbonades 5

Kruid de karbonades naar smaak. Verhit de boter in een koekenpan en bak op middelhoog vuur de karbonades in 10 minuten, 5 minuten per kant, goudbruin en gaar.

Kapucijners met spek, karbonade, piccalilly en komkommer

Bereid de jus 5

Bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Kapucijners met spek, karbonade, piccalilly en komkommer

Voeg de kapucijners toe en serveer het gerecht 5

Voeg de kapucijners toe aan het spek-uimengsel en verwarm het geheel nog 5 minuten. Serveer de karbonades met de jus, de kapucijners, piccalilly en komkommersalade. Eet smakelijk!

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam