Kalkoenfilet met broccoli, trostomaatjes en volkoren penne
35min
Gemakkelijk
1 Zak
250 g
Tomaten
1
Broccoli
300 g
Kalkoenfilet
225 g
Volkoren Penne
2 tl
Gedroogde oregano
4 el
Olijfolie
.
Voedingswaarde
Energie
622.53 kcal
Eiwit
37.01 g
koolhydraten
65.07 g
vetten
25.84 g
Voedingswaarde
Instructie
35 Minuten
Rooster de tomaatjes
Verwarm de oven voor op 200 °C. Spreid de tomaten in 1 laag uit op een bakblik. Bestrooi ze met oregano. Druppel de helft van de olijfolie erover. Rooster de tomaatjes 10 minuten.
Kook de pasta en de broccoli
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak. Kook de broccoli 8 minuten in water.
Bereid de kalkoen
Kruid de kalkoen naar smaak. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin al omscheppend de kalkoen 8 minuten op middelhoog vuur.
Bereid de saus
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer het gerecht
Schep de pasta, broccoli en tomaat door de kalkoen en verwarm het geheel nog 1 minuut op laag vuur. Schep de saus erover en serveer. Eet smakelijk.
Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Opmerkingen 0