Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kalkoenfilet met broccoli, trostomaatjes en volkoren penne

0
35min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

250  g
Tomaten
1 
Broccoli
300  g
Kalkoenfilet
225  g
Volkoren Penne
2  tl
Gedroogde oregano
4  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
622.53 kcal
Eiwit
37.01 g
koolhydraten
65.07 g
vetten
25.84 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

35 Minuten
Rooster de tomaatjes
1 min
Verwarm de oven voor op 200 °C. Spreid de tomaten in 1 laag uit op een bakblik. Bestrooi ze met oregano. Druppel de helft van de olijfolie erover. Rooster de tomaatjes 10 minuten.
Kook de pasta en de broccoli
1 min
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak. Kook de broccoli 8 minuten in water.
Bereid de kalkoen
1 min
Kruid de kalkoen naar smaak. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin al omscheppend de kalkoen 8 minuten op middelhoog vuur.
Bereid de saus
1 min
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer het gerecht
1 min
Schep de pasta, broccoli en tomaat door de kalkoen en verwarm het geheel nog 1 minuut op laag vuur. Schep de saus erover en serveer. Eet smakelijk.Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Kalkoenfilet met broccoli, trostomaatjes en volkoren penne

Rooster de tomaatjes 5

Verwarm de oven voor op 200 °C. Spreid de tomaten in 1 laag uit op een bakblik. Bestrooi ze met oregano. Druppel de helft van de olijfolie erover. Rooster de tomaatjes 10 minuten.

Kalkoenfilet met broccoli, trostomaatjes en volkoren penne

Kook de pasta en de broccoli 5

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak. Kook de broccoli 8 minuten in water.

Kalkoenfilet met broccoli, trostomaatjes en volkoren penne

Bereid de kalkoen 5

Kruid de kalkoen naar smaak. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin al omscheppend de kalkoen 8 minuten op middelhoog vuur.

Kalkoenfilet met broccoli, trostomaatjes en volkoren penne

Bereid de saus 5

Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Kalkoenfilet met broccoli, trostomaatjes en volkoren penne

Serveer het gerecht 5

Schep de pasta, broccoli en tomaat door de kalkoen en verwarm het geheel nog 1 minuut op laag vuur. Schep de saus erover en serveer. Eet smakelijk.Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam