Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Spreid de tomaten in 1 laag uit op een bakblik. Bestrooi ze met oregano. Druppel de helft van de olijfolie erover. Rooster de tomaatjes 10 minuten.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak. Kook de broccoli 8 minuten in water.
Kruid de kalkoen naar smaak. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin al omscheppend de kalkoen 8 minuten op middelhoog vuur.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schep de pasta, broccoli en tomaat door de kalkoen en verwarm het geheel nog 1 minuut op laag vuur. Schep de saus erover en serveer. Eet smakelijk. Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon