Kabeljauw-wortelschotel
51min
Gemakkelijk
500 g
Bospeen
375 g
Kabeljauwfilet
1 el
Dille
2 el
Olijfolie
.
Voedingswaarde
Energie
367.1 kcal
Eiwit
26.33 g
koolhydraten
38.59 g
vetten
11.88 g
Voedingswaarde
Instructie
51 Minuten
Kook de wortelen
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de wortelen 6 minuten in kokend water.
Bereid de puree
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de ingrediënten over een ovenschaal
Vet een ovenschaal in met olijfolie. Bestrooi de vis met dille en breng indien nodig verder op smaak met andere kruiden. Verdeel de vis met de worteltjes over de bodem van de schaal. Dek het geheel af met de puree.
Oven
Laat de schotel in 30 minuten in de oven gaar en goudbruin worden.
Opmerkingen 0