Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Heldere champignonsoep

Heldere champignonsoep

(0)
Gemakkelijk
Heerlijk heldere champignonsoep met pesto en achterham.

Ingrediënten

8 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 8 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Pot
MAGGI Basis voor Soep Groente
1.6  Kg
Champignons
100  g
Achterham
15  g
Pesto
2  el
Verse Basilicum
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

koolhydraten
9.3 g
Energie
77.9 kcal
vetten
1.6 g
Eiwit
9.6 g
Voedingswaarde

Instructie

  • Maak de soep en voeg de champignons toe

    1 min
    Breng in een ruime pan de soep met 1,5 liter water aan de kook. Voeg de plakjes champignons aan de soep toe en laat in 10 minuten gaar worden. Roer de pesto door de soep.
  • Voeg de achterham toe

    1 min
    Laat de achterham in de soep warm worden.
  • Serveer het gerecht

    1 min
    Roer de reepjes basilicum door de soep en serveer direct. Maak er met brood en salade een complete maaltijd van.
Heldere champignonsoep

Maak de soep en voeg de champignons toe 3

Breng in een ruime pan de soep met 1,5 liter water aan de kook. Voeg de plakjes champignons aan de soep toe en laat in 10 minuten gaar worden. Roer de pesto door de soep.

Heldere champignonsoep

Voeg de achterham toe 3

Laat de achterham in de soep warm worden.

Heldere champignonsoep

Serveer het gerecht 3

Roer de reepjes basilicum door de soep en serveer direct. Maak er met brood en salade een complete maaltijd van.

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Afbeeldingen
U hebt 0 van de 6 toegestane media-item-entiteiten toegevoegd.
4 + 5 =
Please fill the captcha field

Ontdek meer

  • Bron van eiwitten
  • Bron van vezels
  • Eiwitrijk
  • Laag in suiker
  • Minder dan 300 cal
  • Portie Groenten/Fruit
  • Soep
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies