Gnocchi met basilicum en tomaat
26min
Gemakkelijk
Italiaanse gnocchi met roomsaus, basilicum en tomaat.
.
Voedingswaarde
Energie
355.61 kcal
koolhydraten
53.52 g
Eiwit
6.98 g
vetten
12.86 g
Voedingswaarde
Instructie
26 Minuten
Bereid de gnocchi
Bereid de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd ze warm.
Bereid de saus
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de ui
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan. Bak hierin op hoog vuur de ui 3 minuten.
Meng de ingrediënten
Voeg de gnocchi, tomaat en saus aan de ui toe en warm alles samen 1 minuut door.
Serveer het gerecht
Snijd de basilicum in reepjes, strooi over de gnocchi en serveer. Maak er met een gemengde salade een complete maaltijd van. Eet smakelijk.
Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Opmerkingen 0