Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gnocchi met basilicum en tomaat

(2)
26min
Gemakkelijk

Ingrediënten

-
3 Porties
+

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 3 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes: Hier

1  Zakje
10  g
Verse Basilicum
1 
Rode ui
300  g
Tomaten
375  g
Gnocchi
2  el
Olijfolie

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
Ingrediënten staan ​​nu op je klembord
.

Voedingswaarde

Energie
355.61 kcal
Eiwit
6.98 g
koolhydraten
53.52 g
vetten
12.86 g
Voedingswaarde
Laten we koken

Instructie

26 Minuten
Bereid de gnocchi
0 min
Bereid de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd ze warm.
Bereid de saus
0 min
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de ui
0 min
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan. Bak hierin op hoog vuur de ui 3 minuten.
Meng de ingrediënten
0 min
Voeg de gnocchi, tomaat en saus aan de ui toe en warm alles samen 1 minuut door.
Serveer het gerecht
0 min
Snijd de basilicum in reepjes, strooi over de gnocchi en serveer. Maak er met een gemengde salade een complete maaltijd van. Eet smakelijk.Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon
Gnocchi met basilicum en tomaat

Bereid de gnocchi 5

Bereid de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd ze warm.

Gnocchi met basilicum en tomaat

Bereid de saus 5

Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Gnocchi met basilicum en tomaat

Bak de ui 5

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan. Bak hierin op hoog vuur de ui 3 minuten.

Gnocchi met basilicum en tomaat

Meng de ingrediënten 5

Voeg de gnocchi, tomaat en saus aan de ui toe en warm alles samen 1 minuut door.

Gnocchi met basilicum en tomaat

Serveer het gerecht 5

Snijd de basilicum in reepjes, strooi over de gnocchi en serveer. Maak er met een gemengde salade een complete maaltijd van. Eet smakelijk.Aantal calorieën berekend op basis van 2 sauslepels / 50ml saus per persoon

Recept als PDF
Downloaden
Deel met vrienden

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden
Asset 10

Opmerkingen 0

0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam