Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten
  • Inspiratie
  • Producten
  • FAQ
  • Zoeken
  • Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Geroosterde gele paprikasoep

Geroosterde gele paprikasoep

(0)
46min
Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

11 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 11 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Pot
MAGGI Basis voor Soep Groente
1 
Uien, rauw
1 
Teentje knoflook
8 
Gele paprika
0.5  tl
Komijnzaad
1  el
Olijfolie
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

Energie
62.1 kcal
Eiwit
2.28 g
koolhydraten
11.19 g
vetten
1.56 g
Voedingswaarde

Instructie

46 Minuten
  • Rooster de paprika’s en ontvel ze

    30 min
    Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de paprika's op een bakplaat met bakpapier in het midden van de oven en rooster ze ca. 30 min. Haal de paprika's uit de oven en doe ze in een afgesloten plastic zak. Laat afkoelen en verwijder daarna de velletjes en zaadjes van de paprika’s.
  • Bak de ui en de knoflook

    6 min
    Fruit de ui en knoflook in een soeppan met wat olijfolie glazig. Voeg de MAGGI Basis voor Soep Groente en 1,5 liter water toe. Breng aan de kook.
  • Voeg de paprika en komijnpoeder toe

    7 min
    Voeg de paprika toe en laat 5 minuten zachtjes doorkoken. Pureer de soep met de staafmixer. Voeg op het laatst het komijnpoeder toe. Roer goed door.
  • Serveer de soep

    3 min
    Schenk de soep (met een trechter) in de glaasjes, schep er een theelepel crème fraîche op en decoreer met een blaadje basilicum.
Geroosterde gele paprikasoep

Rooster de paprika’s en ontvel ze 4

Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de paprika's op een bakplaat met bakpapier in het midden van de oven en rooster ze ca. 30 min. Haal de paprika's uit de oven en doe ze in een afgesloten plastic zak. Laat afkoelen en verwijder daarna de velletjes en zaadjes van de paprika’s.

Geroosterde gele paprikasoep

Bak de ui en de knoflook 4

Fruit de ui en knoflook in een soeppan met wat olijfolie glazig. Voeg de MAGGI Basis voor Soep Groente en 1,5 liter water toe. Breng aan de kook.

Geroosterde gele paprikasoep

Voeg de paprika en komijnpoeder toe 4

Voeg de paprika toe en laat 5 minuten zachtjes doorkoken. Pureer de soep met de staafmixer. Voeg op het laatst het komijnpoeder toe. Roer goed door.

Geroosterde gele paprikasoep

Serveer de soep 4

Schenk de soep (met een trechter) in de glaasjes, schep er een theelepel crème fraîche op en decoreer met een blaadje basilicum.

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Bedankt voor je beoordeling!

We kijken uit naar je recensie!

U heeft dit recept / product al beoordeeld.

Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.

Verzenden

Opmerkingen 0

Please enter proper keywords 0/4000
Vul alstublieft een geldige gebruikersnaam in. Deze moet 3-15 tekens bevatten. Tekens A tot Z en 0 tot 9 zijn toegestaan
Gebruikersnaam
annuleren
OPSLAAN
Meer laden

Ontdek meer

  • Avondeten
  • Budgetvriendelijk
  • Buffet
  • Doordeweeks
  • Familie
  • Familiemaaltijden
  • Groenten
  • Herfst
  • Kleine maaltijd
  • Koken met kinderen
  • Lente
  • Lunch
  • Lunchbox voor volwassenen
  • Pot koken
  • Regenseizoen
  • Snel en makkelijk
  • Soep
  • Soep
  • Vegetarisch
  • Vrienden
  • Weekenden
  • Wereldgerecht
  • Winter
  • Zomer

Probeer ook

Show more recipes

  • Lentesoep met wortel en doperwtjes

    Lentesoep met wortel en doperwtjes

    28 min Gemakkelijk
  • Pasta-tomatensoep

    Pasta-tomatensoep

    23 min Gemakkelijk
  • Gegrilde tomaat paprika soep van Johan en Davi

    Gegrilde tomaat paprika soep van Johan en Davi

    34 min Gemakkelijk
  • Mexicaanse tomatensoep met kidneybonen

    Mexicaanse tomatensoep met kidneybonen

    25 min Gemakkelijk

Show more recipes

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies