Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Recepten Recepten
  • Inspiratie Inspiratie
  • MAGGI Producten
  • Veelgestelde vragen FAQ
  • Zoeken Zoeken
  • Mijn Maggi Mijn Maggi
  • Alle recepten
  • Asperge recepten
  • Kip recepten
  • Pasta recepten
  • Soep recepten
  • Stamppot recepten
  • Vegetarische recepten
  • Vis recepten
  • Wraps recepten
  • Alle producten
  • Productcategorieën
  • Over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over koken en eten
  • Veelgestelde vragen over MAGGI
  • Veelgestelde vragen over asperges
  • Veelgestelde vragen over soep
  • Veelgestelde vragen over stamppot
Gebonden bloemkoolsoep

Gebonden bloemkoolsoep

(0)
22 min
Gemakkelijk
Heerlijk vegetarische gebonden bloemkoolsoep.

Ingrediënten

8 Porties

Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 8 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  Pot
MAGGI Basis voor Soep Groente
1.6  Kg
Bloemkool
100  g
Melk
0.5  tl
Nootmuskaat
2  el
Maïzena
kopiëren

tips & trucs

Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.

Exporteer ingrediënten

Kies uit de lijst van ingrediënten

kopiëren
.

Voedingswaarde

koolhydraten
14.8 g
Energie
79.4 kcal
vetten
0.9 g
Eiwit
5.4 g
Voedingswaarde

Instructie

22 Minuten
  • Breng de soep aan de kook

    5 min
    Breng de soep met 1,5 liter water aan de kook.
  • Kook de soep

    15 min
    Laat de bloemkool in ongeveer 12 minuten in de soep gaarkoken. Pureer de soep met een staafmixer of een blender. Roer de maizena met de melk los. Giet dit mengsel al roerend bij de soep en blijf roeren tot de soep gebonden is. Breng de soep op smaak met nootmuskaat.
  • Serveer het gerecht

    2 min
    Breng de soep op smaak met nootmuskaat en serveer het gerecht. Maak er met volkoren stokbrood een complete maaltijd van. Eet smakelijk.
Gebonden bloemkoolsoep

Breng de soep aan de kook 3

Breng de soep met 1,5 liter water aan de kook.

Gebonden bloemkoolsoep

Kook de soep 3

Laat de bloemkool in ongeveer 12 minuten in de soep gaarkoken. Pureer de soep met een staafmixer of een blender. Roer de maizena met de melk los. Giet dit mengsel al roerend bij de soep en blijf roeren tot de soep gebonden is. Breng de soep op smaak met nootmuskaat.

Gebonden bloemkoolsoep

Serveer het gerecht 3

Breng de soep op smaak met nootmuskaat en serveer het gerecht. Maak er met volkoren stokbrood een complete maaltijd van. Eet smakelijk.

Recept als PDF

Deel met vrienden

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Activeer video's

U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Afbeeldingen
U hebt 0 van de 6 toegestane media-item-entiteiten toegevoegd.
2 + 18 =
Please fill the captcha field

Ontdek meer

  • Bron van eiwitten
  • Bron van vezels
  • Eiwitrijk
  • Laag in suiker
  • Minder dan 300 cal
  • Portie Groenten/Fruit
  • Soep
  • Vezelrijk
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Pinterest
  • Privacybeleid
  • Wettelijke bepalingen
  • Neem contact met ons op
  • Cookies