Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Schil de asperges rond om vanaf de kop en snij 2 cm van de onderzijde af. Zet ze op met koud water, zout, een schepje suiker en de foelie. Breng aan de kook en kook ze in 12 min. Net gaar. Laat ze in het kookvocht afkoelen. Halveer de krieltjes en kook ze met zout in ca. 15 min. gaar.
Verwarm de oven voor op 180℃. Dep de filets goed droog en bestrooi ze met zout en peper. Bak de filets kort aan beide zijden in iets olie met een klontje boter bruin. Schep ze in en ovenschaal en verdeel de tomaatjes erover. Laat de vis in ca. 8 min. in de oven gaar worden
Verwarm de Asperge saus volgens aanwijzing op de verpakking.
Hak de peterselie grof. Verdeel de asperges, vis, tomaatjes en krieltjes op de borden. Schep de saus erover en bestrooi met peterselie.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden
Bedankt voor je beoordeling!
We kijken uit naar je recensie!
U heeft dit recept / product al beoordeeld.
Klik op het aantal sterren dat u wilt toekennen: hoe hoger het nummer, hoe beter de beoordeling.
Verzenden