Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 10 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Verwarm de ovengrill voor. Bak, in een soeppan, de ui in olijfolie goudbruin. Blus de pan af met de witte wijn en laat op hoog vuur inkoken tot het vocht bijna verdampt is.
Schenk de soep en met 1,5 liter water erbij en laat de soep 15 minuten zachtjes koken. Rooster het stokbrood onder de grill. Schenk de soep in soepkommen, leg hier een stokbroodje op en bedek de stokbroodjes met de kaas. Zet de kommen onder de grill tot de kaas is gesmolten.
Serveer het gerecht. Maak er met wat extra stokbrood een complete maaltijd van. Eet smakelijk.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden
Basis voor uiensoep