Dit gerecht is geoptimaliseerd voor 2 porties. Hoeveelheid en tijden moeten mogelijk worden gevarieerd. Hier vindt u meer informatie over aangepaste portiegroottes:
Als het aantal porties en daarmee de hoeveelheden worden verhoogd, kan de kooktijd langer zijn! Let hierbij op en kijk tijdens de bereiding iets vaker. We raden aan om met het gebruik water en kruiden iets zuiniger te zijn en later meer toe te voegen.
Schil de asperges rondom vanaf de kop en snij 2 cm van de onderzijde af. Zet ze op met koud water, zout, een schepje suiker en de foelie. Breng aan de kook en kook ze in 12 min. net gaar. Laat ze in het kookvocht afkoelen. Kook de eieren halfzacht in ca. 6 min. Verwarm de oven op 150℃.
Schil de aardappels en rasp ze op een rasp in dunne reepjes. Meng de reepjes met zout en peper. Verhit een koekenpan met wat olie en schep er per keer 2 hoopjes aardappel rasp in. Druk een beetje plat tot een ‘koekje’ en bak in ca. 5 min. aan beide zijden bruin en gaar. Schep de koekjes in een ovenschaal en houd warm in de oven.
Snij de knoflook fijn. Roerbak de spinazie in wat olie en bak de knoflook mee.
Verwarm de Hollandaise saus volgens aanwijzing op de verpakking.
Verdeel de asperges met de spinazie en aardappel rösti op de borden en schep de saus over de asperges. Geef de rest van de saus er apart bij.
U heeft op een link van een derde partij geklikt en u staat op het punt de maggi.ng-website te verlaten. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over dergelijke platforms van derden en wij onderschrijven noch aanvaarden verantwoordelijkheid voor hen, inclusief hun inhoud, nauwkeurigheid of functie. Daarom is uw interactie met deze gekoppelde platforms op eigen risico. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor dergelijke platforms van derden en hun algemene voorwaarden. Lees hier meer in onze gebruiksvoorwaarden