Currysoep met rivierkreeftjes en noedels
50min
Gemakkelijk
Een goed gevulde currysoep met Chinese noedels, rivierkreefjes, kokosmelk en cashewnoten.
1 Zakje
50 g
Cashewnoten
800 g
Thaise Groentemix
300 g
Rivierkreeftjes
300 g
Chinese Eiernoedels
400 ml
Kokosmelk
2 el
Koriander
2 el
Olijfolie
.
Voedingswaarde
Energie
248.94 kcal
Eiwit
10.89 g
koolhydraten
24.07 g
vetten
12.39 g
Voedingswaarde
Instructie
50 Minuten
Kook de soep
Maak de soepbasis, in een grote soeppan, aan met water volgens de aanwijzingen op de pot, maar vervang eenmaal een pot water met de kokosmelk. Voeg de inhoud van het zakje kerriesaus toe. Breng aan de kook en laat 10 minuten zachtjes koken.
Bereid de noedels
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de roerbakmix en schep de ingrediënten erdoor
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en wok of bak hierin op hoog vuur, onder voortdurend omscheppen, de roerbakmix 5 minuten. Schep de rivierkreeftjes, cashewnoten en koriander erdoor.
Serveer het gerecht
Verdeel de noedels over soepkommen en schenk de soep erover. Verdeel vervolgens de gebakken groente met de rivierkreeftjes en cashewnoten over de soepkommen en serveer de soep.
Opmerkingen 0